同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
識d 鬼仔根本當亞洲人係雞
溝你純粹係想有免費西屌
勸樓主唔好同人講你同鬼佬拍過拖
因為你只係臭雞咋

因為唔係處

成班都痴線

咁樓主第一次拍拖咁快就比人破處,即係都唔太潔身自愛

佢咁做先係對毒撚嘅身教呀
話比你班友知,girl is easy
你有手段比到浪漫感覺條女就有得食處呀

回返佛you, 起你底但無post喎

只可以話 有家教既女仔唔會咁隨便

Then you don't know women

佢地腦裏面係有個制架

咁你問下你媽破處係幾時

盲婚啞嫁,唔洗問
你呢?
英國佬係咪個個食煙
歐洲演員10個有9個半食
識d 鬼仔根本當亞洲人係雞
溝你純粹係想有免費西屌
勸樓主唔好同人講你同鬼佬拍過拖
因為你只係臭雞咋

你講到好似同港男拍拖唔係咁喎
當然我認為真係要帶眼識人
乜嘢國家國藉都一樣
真係好想知
要揀處女,但又希望條女俾自己扑
到底係咩心態
你話仲讀緊書,由細拍到大就有可能姐
不過講得呢d 9成都係手都未拖過既毒撚
癡線,乜都話人臭雞,連登真係癡左線,個個post都係度話緊女人臭雞。咁mix個啲實好慘啦,天生就有罪,個啊媽係臭雞黎既。
表面上不停話啲女係臭雞,之後又係度呻無女,拍拖又要屌人,唔比屌又話人唔愛你,之後唔係處又寧願唔結婚,要飛起個女既。唉,傳宗接代?試管嬰兒啦
真係好想知
到底係咩心態

連登仔係毒撚 雙重標準是常識吧
最好條女係處 俾第一次佢 但又要識含撚有技術
最好就係AA制 無男性朋友咁就唔收兵啦
下次試下黑鬼
癡線,乜都話人臭雞,連登真係癡左線,個個post都係度話緊女人臭雞。咁mix個啲實好慘啦,天生就有罪,個啊媽係臭雞黎既。
表面上不停話啲女係臭雞,之後又係度呻無女,拍拖又要屌人,唔比屌又話人唔愛你,之後唔係處又寧願唔結婚,要飛起個女既。唉,傳宗接代?試管嬰兒啦

真係好撚煩 樓主純粹分享下 都講明鐘意asian多過洋腸
都仲係到臭雞前臭雞後 俾洋腸當free chick咋
都係個句啦 有樣靚身材正嘅鬼妹你咪又係狗衝
中你老母國人咩死蝗蟲,躝啦仆街

香港係中國一部分
算啦 上連登都係選擇性睇留言
話臭雞呀果d通常都skip 果班人一定係女人手都未掂過既毒撚

其實咩國籍既人都有好有唔好
可能樓主遇到個衰既人

點解你可以肯定話人臭雞果D無女或呻想拍拖?
話人臭雞既USER無錯可能有D係唔理3721都話
但唔少係針對當事人既行為
正常既行為又點會俾人話臭雞
真係好想知
到底係咩心態

咁結婚後先扑野有咩問題 我同女朋友都唔同意女仔咁隨便
真係好想知
到底係咩心態

咁你地扑咗未?
真係好想知
到底係咩心態

根本成個道德觀念唔同 人地就算萬人斬都唔關事啦 嘈乜姐
真係好想知
到底係咩心態

唔係結左婚先扑就隨便?咩on9 logic
講得夠白

我都覺
真係好想知
到底係咩心態

係佢地心目中有d人同居十幾年 都唔扑得 一扑就好隨便

入嚟放低一句連登仔點點點就走,起底又無開過post,不能怪人覺得你別有用心

邊忽無開過post?

上面d留言你覺得無問題咩
樓主乜都無做過
係同一條洋腸扑過
都要比人話臭雞污糟、淫

因為唔係處

成班都痴線

咁樓主第一次拍拖咁快就比人破處,即係都唔太潔身自愛

佢咁做先係對毒撚嘅身教呀
話比你班友知,girl is easy
你有手段比到浪漫感覺條女就有得食處呀

回返佛you, 起你底但無post喎

唔比搞既係雞
比搞既都係雞
真係好想知
到底係咩心態

係佢地心目中有d人同居十幾年 都唔扑得 一扑就好隨便

咁講法全球唔知有幾多女人都係雞
以佢地既邏輯,女仔扑野就隨便,咁男仔扑野又點?
姐係都係鴨啦
一班毒撚要求女仔係處因為自己都仲係處姐
價值觀問題,你係咩人咪識返d咩人囉
處男配處女
萬能插配公廁

明唔明
點解咁多人認真
想認識絲打
留學生jj
價值觀問題,你係咩人咪識返d咩人囉
處男配處女
萬能插配公廁

明唔明

你都識講係價值觀問題
咁你呢位處男又憑乜企係道德高地話人公廁臭雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞