同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁
中你老母國人咩死蝗蟲,躝啦仆街
G 完
Gay
邊忽gay呀
G 完
比洋腸撐到闊哂仲有人要
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁

試下同亞洲人囉

不過點都會鬧交
比洋腸撐到闊哂仲有人要

其實同佢做過最多十次,佢係咁話我好窄,我每次同佢做都流血,我怕咗佢唔多想搞
講得夠白
我喺另一篇嘢有講自己一路讀開女校所以未拍過拖
再試下其他地區既人
屌佢老味
啲英國鬼污糟到仆街
比洋腸插完想搵返毒撚埋單 邊有咁着數
搵港男埋單
崇洋臭雞
比洋腸插完想搵返毒撚埋單 邊有咁着數

加返句臭閪先
臭雞
if u try black,you can't go back
住 hall 已經知鬼佬鬼妹好撚污糟,成日飲酒就一定架啦,但醉到發顛搞尻同層既人真係好討厭。
不如講下點污糟法?
崇洋臭雞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞