同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
G
鐘意香港人多過鬼佬,但就只係同鬼佬扑過,死臭雞
同鬼佬扑過就污糟
講得出呢啲人老母更污糟

研究做過外國 40% - 90% 有 HPV
香港應該冇咁高
可能樓主條洋腸咁啱係 10% 掛

NHS有免費檢查 佢有邀請我但我未去
其實10個女性得1個驗到HPV, 其中得type 16同18先會導致子宮頸癌 其他過一兩年就會消失 平均200個女性先會驗到1個係呢兩個type
個鬼佬有無要求你剃毛, 玩屎眼, 含晒成條撚

冇.....
我住緊poly hall同隔離房用同一間廁所
隔離房係兩個鬼仔 一個星期都會見佢地幾次去完洗手間唔沖廁 要我幫佢地沖埋
唔沖廁都唔係問題 最大問題佢地用完個廁所 唔知點解個廁所會有好大陣尿騷味 唔知佢地點用廁所
另外佢地好似完全無用牙刷 用李施德林就算
() ----->(👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻)

樓上係咪怕有病至唔敢扑野
臭死
連登真係越黎越多智障港女上黎叫春
我遲啲會驗架啦
您同香港男仔拍過拖之後先再講啦
你講嘅野我男朋友全部都有
但認真同佢講完
一直有改善
會自己洗碗 一齊有計劃草錢 性生活簡直無得頂
鬼佬嘅優點(至少我識嘅係)佢地唔介意對方嘅過去 好多野都接受到 好願意同你去溝通
我愛我男朋友
但認真同佢講完
一直有改善
鬼佬嘅優點(至少我識嘅係)佢地唔介意對方嘅過去 好多野都接受到 好願意同你去溝通
我愛我男朋友

祝你幸福 搵到理性嘅人係好嘅
要不得
但認真同佢講完
一直有改善
我愛我男朋友

祝你幸福 搵到理性嘅人係好嘅

其實鬼唔鬼 我覺得都係人夾人
我都同香港男仔拍過拖 佢都係個好男仔
但可以話唔愛就唔愛 連分手都唔敢見面講
令我有幾年都唔敢拍拖 直到遇依加嘅佢
第一次聽女仔唔要鬼佬愛港男
第一次聽女仔唔要鬼佬愛港男

埋單係咁上下
軟軟der
絲打認真勸你
你好大機會已經有 HPV
爭在係生粒粒定係子宮頸癌

做清楚柏氏抹片
記住要做 PCR check genotype

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞