同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
好比唔比 比鬼佬破處 人地擺明想搵免費雞屌啦
臭撚過臭雞
唔係好明,既然你話愛冇分國藉,點解下次拍拖唔揀鬼佬?
唔係好明,既然你話愛冇分國藉,點解下次拍拖唔揀鬼佬?

已經寫晒出嚟,唔明嘅話重睇一次啦
如果有啲比較了解華人/香港人習性嘅鬼佬咁我會考慮,但目前未遇上
我本身有少少潔癖,佢哋嗰種慣性污糟好難接受,另外仲有語言問題囉
同埋鬼佬好自我中心同自私

呢點睇個人 冇受高等教育或者出過國咪會視野狹窄啲囉,同香港一樣

其實我識果班鬼(exchange)識落就知佢地只係顧自己,同亞洲人好唔同。佢地自己既利益同感受係最重要

我冇咁諗過喎 可能你識嗰啲好後生呱,我識嗰啲全部都好成熟
利申真絲
最憎鬼佬
唔明有咩咁好

冇錯
中你老母國人咩死蝗蟲,躝啦仆街
喪鬧果班人係咪上次m記果班
樓上係咪怕有病至唔敢扑野

冇需要插隻腳落性病高危群組
我都幾肯定開 post 樓主以為有戴套先屌佢就一定冇事
甚至為咗比得內射而食藥避孕
到頭黎終身性病帶菌始終係你

性病病徵可能有得醫,但因為咁戇鳩而惹到性病嘅內疚感係冇得醫架
我之前都係做呢行,見過好多類似嘅男男女女
女人比鬼屌完都九成生嘢,有 D 知道之後係會崩潰咗,抑鬱
有 D 就港女格懶係豁達,話網上資訊講 HPV 係跟你兩年就冇
咁諗你開心 D 我咪唔講 D 其他研究你聽囉

monogamy 存在目的唔係咩父權或性壓抑
你問 WHO NHS CDC 定係香港衛生署,monogamy 最大好處就係大大降低你有性病嘅機會

兩年,真係咁簡單?
樓主既然修心養性食返亞仔就算啦,其實亞仔都可以好man同好好扑
樓上係咪怕有病至唔敢扑野

冇需要插隻腳落性病高危群組
我都幾肯定開 post 樓主以為有戴套先屌佢就一定冇事
甚至為咗比得內射而食藥避孕
到頭黎終身性病帶菌始終係你

性病病徵可能有得醫,但因為咁戇鳩而惹到性病嘅內疚感係冇得醫架
我之前都係做呢行,見過好多類似嘅男男女女
女人比鬼屌完都九成生嘢,有 D 知道之後係會崩潰咗,抑鬱
有 D 就港女格懶係豁達,話網上資訊講 HPV 係跟你兩年就冇
咁諗你開心 D 我咪唔講 D 其他研究你聽囉

monogamy 存在目的唔係咩父權或性壓抑
你問 WHO NHS CDC 定係香港衛生署,monogamy 最大好處就係大大降低你有性病嘅機會

兩年,真係咁簡單?

Although there’s no treatment for the HPV virus itself, treatments are available for its effects. Most HPV infections don't cause any serious harm and are cleared by your immune system within two years.
樓主既然修心養性食返亞仔就算啦,其實亞仔都可以好man同好好扑

我由頭到尾都冇睇低過亞洲人 淨係第一任係鬼佬咁解啫

現任同鬼佬技術上邊個好d

現任同鬼佬技術上邊個好d

未做過唔知
但呢啲因人而異啦
第一次聽女仔唔要鬼佬愛港男

其實出過外國嘅女仔應該都會明白呢點,不過佢哋冇明講啫 同喺外國做緊嘢嘅女仔傾佢哋同我諗法一樣

鬼佬,不了
又唔結婚又污糟又鍾意飲酒食煙
好多私生活都唔檢點
可能因為以前老闆係咁 所以覺得鬼佬唔可靠

私生活我覺得係睇個人…唔可以一竹竿打翻一船人
我其他鬼佬朋友都好檢點,唔飲酒又faithful
不過佢哋學歷比較高啲囉,同埋出過國去過香港大陸同日本咁
出去social(即係落pub)好難避免飲酒所以佢哋鍾意飲酒係冇辦法,pub係佢哋文化一部分
樓主 我唔介意食過洋腸 救你同我拍拖啦 利申 處男 a0 我想拖下手仔咋
樓主 我唔介意食過洋腸 救你同我拍拖啦 利申 處男 a0 我想拖下手仔咋

30歲 肥矮毒 呀媽以外既女人手仔都未掂過

你嚟英國先啦
利申真絲
最憎鬼佬
唔明有咩咁好

冇錯

鬼佬sp ok. 做老公不了
陰公,鬆晒
想揾毒撚埋單咪大聲講出黎囉 又係到借刀 正一臭雞
想揾毒撚埋單咪大聲講出黎囉 又係到借刀 正一臭雞

我洗搵你哋班自認毒嘅毒撚埋單咩 自己對號入座
究竟係中意個人定中意塊西呀??
究竟係中意個人定中意塊西呀??

佢平時份人冇嘢好nice,但有anger management issue所以頂唔順飛咗佢
第一次聽女仔唔要鬼佬愛港男

其實出過外國嘅女仔應該都會明白呢點,不過佢哋冇明講啫 同喺外國做緊嘢嘅女仔傾佢哋同我諗法一樣

幾時會簡中我 無學識 無樣 無錢 柒毒矮 條鳩短夠硬
岩唔岩心水

你好似好鍾意女仔講嘢直
咁其實你都一樣嘅啫,你講嘢直啲啲女仔咪會埋身囉

覺得啲女人好撚煩 要估佢諗乜 有咩咪直接講
到散果陣先講有閪用咩 連改既機會都無

我講野都好直接 所以咪話你好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞