同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
想認識絲打
留學生jj

依家occupied啦 對方係香港人
我性格比較男仔頭 識男仔都通常會fdzone人 所以..

我都係想識喎
利伸: 另一半係外籍華人 想知多D其他人係咪都一樣咁

我諗法同一般女仔唔同所以冇女仔fd 識耐咗你應該會嫌我煩

咁都係當識個fd傾下計姐
可以既話不如telegram傾啦

都可以嘅..不過呢個post多處男唔想post tg出嚟

咁多
我真係好憎手機打字
tracy chu

其實佢係男定女
發覺呢排好多人呃人TG
之後傾傾下會拉你入d group
話個group好多同路人
tracy chu

其實佢係男定女

開分身ac有幾難
你懂的
tracy chu

其實佢係男定女

開分身ac有幾難
你懂的

樓主咪理佢啦
臭過臭豆腐
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁

毒撚埋單
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁
10個9個鬼仔 踢完波打完rugby一返房就掉d衫褲鞋落地下 對鞋仲要有泥唔沖涼 間房陣酸"叔"味真係好難頂 去common area 廳,廚房又唔著拖鞋
食asian 雞 鬼佬插完拍拍蘿友走
絲打 仲要出post 以為好威咁
實質臭雞

每次見到呢啲回覆我都覺得你哋好好笑唔知你哋受過咩刺激咁呢
實質臭雞

不嬲都係咁
樓主咁你現任知唔知你EX係外國人
知既有乜反應
實質臭雞

真係沒野既話 見到我回覆都唔會理
此地無銀 有條刺

仲諗住係假膠
點知係小朋友
知既有乜反應

佢喺洋腸溝我之前已經識我,知晒成件事
講真係得你哋先會咁大反應 鬼佬同亞洲人咪又係人..
祝你世世代代做中國人
知既有乜反應

關我鬼事都無笑你
實質臭雞

真係沒野既話 見到我回覆都唔會理
此地無銀 有條刺

仲諗住係假膠
點知係小朋友

毒撚真可怕
呢個post可以睇得出香港男仔係鬼佬面前毫無自信,只識單單打打女方

港男係弱雞到唔洗恨,十年我響高登已經開post屌緊
知既有乜反應

關我鬼事都無笑你

回上面班人啫
有幾軟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞