【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

上年真係試過有一排係買唔到風扇

差唔多年年夏天都係
有個禮拜熱到仆街
同時一般價錢既風扇全面斷貨

我開window ok
返工反而已經好熱

好彩唔係用Mac, 加屋企搵到個唔識郁嘅風扇

https://www.amazon.co.uk/Honeywell-HT900E1-HT900E-Turbo-Fan/dp/B001VEJFT6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1495668735&sr=8-4&keywords=fan
原來好似pro 嘢嚟
即晚來回Manchester Birmingham
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

上年真係試過有一排係買唔到風扇

差唔多年年夏天都係
有個禮拜熱到仆街
同時一般價錢既風扇全面斷貨

我開window ok
返工反而已經好熱

好彩唔係用Mac, 加屋企搵到個唔識郁嘅風扇

https://www.amazon.co.uk/Honeywell-HT900E1-HT900E-Turbo-Fan/dp/B001VEJFT6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1495668735&sr=8-4&keywords=fan
原來好似pro 嘢嚟

dyson

rich
btw 揸BC但冇NI嘅話去jobcentre話自己喺度住滿咗3年就得, 你就作個日期出嚟話你係嗰日開始住 但你要記清楚嗰個日期!!!! 佢會問你呢3年做緊咩,你就話做吓part time咁, 如果唔想佢問咁多就面皮厚啲話自己失業冇搵工

同埋由嗰日開始用本British passport離境超過一個月嘅佢會mark低 扣返嗰啲離咗境嘅日子夠3年先可以攞NI

攞NI一定要住滿三年?
btw 揸BC但冇NI嘅話去jobcentre話自己喺度住滿咗3年就得, 你就作個日期出嚟話你係嗰日開始住 但你要記清楚嗰個日期!!!! 佢會問你呢3年做緊咩,你就話做吓part time咁, 如果唔想佢問咁多就面皮厚啲話自己失業冇搵工

同埋由嗰日開始用本British passport離境超過一個月嘅佢會mark低 扣返嗰啲離咗境嘅日子夠3年先可以攞NI

攞NI一定要住滿三年?

一定要
咁tier2 第一次黎英國果啲
點番工?
有job offer letter就申請得NI
有冇人先前買多左ADELE 既飛?
原來倫敦D黃牛都咁猖狂
每日兩杯黑啡
胃都穿
應該立法捉晒行快線既貨車去打靶

我每朝都見到啲貨車佬
嫌前面架貨車行60太慢
決定抽頭出中/快線 行61 去爬佢頭

我每朝都見到啲貨車佬
嫌前面架貨車行60太慢

塞車多得班攔坦唔少
今早有架慢線冇車都要cut出快線爬頭,嬲能到我

我每朝都見到啲貨車佬
嫌前面架貨車行60太慢

塞車多得班攔坦唔少
今早有架慢線冇車都要cut出快線爬頭,嬲能到我

琴日放工有架貨車又係咁
佢岩岩上A路 以為佢唔記得熄燈
爭啲俾佢夾撚死
今日公司真係成地精
收音機話Bridgend college俾人award左唔知乜尻
批apprentice係到狂打飛機
有冇人先前買多左ADELE 既飛?
原來倫敦D黃牛都咁猖狂

黃牛呢啲全世界都一樣啦
今日公司真係成地精
收音機話Bridgend college俾人award左唔知乜尻
批apprentice係到狂打飛機

巴打小心跣親
回想起當年嚟到夾硬痴埋鬼妹仔到,聽唔明都要跟住笑又答唔到嗲

鬼妹好唔好食?

藍絲

連登無女仔

我好似識你
有條茂利搞灣左D tests搞到宜家出唔到新code去live
成班大佬又放左假得返我地D細既係度乜都做唔到
宜家睇住周圍着哂火又無人救到係度食花生
有條茂利搞灣左D tests搞到宜家出唔到新code去live

係上位既機會呀

係上位既機會呀

盡緊力去整
可惜我呢D small potato做得既野有限

係上位既機會呀

盡緊力去整

做到
就可以升職加薪嫁啦!

係上位既機會呀

盡緊力去整

做到
就可以升職加薪嫁啦!

ff

又或者廿鎊購物卷

係上位既機會呀

盡緊力去整

做到
就可以升職加薪嫁啦!

ff

又或者廿鎊購物卷

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞