【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
HZD真係幾好玩
停唔到手

玩咩架

H game黎
你正人君子唔岩嫁啦
回想起當年嚟到夾硬痴埋鬼妹仔到,聽唔明都要跟住笑又答唔到嗲

鬼妹好唔好食?

藍絲

好自卑,出左黎咁耐都未食過鬼妹

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

我飲酒跟手係屋企打J 咋
HZD真係幾好玩
停唔到手

玩咩架

H game黎
你正人君子唔岩嫁啦

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS many ppl play

鬼妹好唔好食?

藍絲

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

係英國讀緊engine 下年grad 如果留英搵類似既工易唔易?去邊個city都無乜所謂
利申:揸bc

Have you got a National Insurance Number?

https://www.gov.uk/apply-national-insurance-number

I haven't

As a British Citizen, you can work and stay in the UK.

If it is your aim to work in the UK after graduation, get your NI number ASAP.

Did you get your British Citizenship via the British Nationality Selection Scheme (居英權計劃) in the 1990s? If you are not the main applicant, you are a British Citizen by descent. Please note that as a British Citizen by descent, you cannot automatically pass on your British Citizenship to your child born outside of the UK.

係英國生咪可以?btw 港蝗

係 by descent喺英國生 仔女先可以繼承到英籍
btw 揸BC但冇NI嘅話去jobcentre話自己喺度住滿咗3年就得, 你就作個日期出嚟話你係嗰日開始住 但你要記清楚嗰個日期!!!! 佢會問你呢3年做緊咩,你就話做吓part time咁, 如果唔想佢問咁多就面皮厚啲話自己失業冇搵工

同埋由嗰日開始用本British passport離境超過一個月嘅佢會mark低 扣返嗰啲離咗境嘅日子夠3年先可以攞NI
熱到想買冷氣
btw 揸BC但冇NI嘅話去jobcentre話自己喺度住滿咗3年就得, 你就作個日期出嚟話你係嗰日開始住 但你要記清楚嗰個日期!!!! 佢會問你呢3年做緊咩,你就話做吓part time咁, 如果唔想佢問咁多就面皮厚啲話自己失業冇搵工

同埋由嗰日開始用本British passport離境超過一個月嘅佢會mark低 扣返嗰啲離咗境嘅日子夠3年先可以攞NI

sry我痴咗, 冇NI點會有part time 做...你話自己失業算啦

冇入境紀錄咩

BC=自己友 梗係唔會有出入境紀錄,佢望兩望scan一scan就比你入境
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨
係英國讀緊engine 下年grad 如果留英搵類似既工易唔易?去邊個city都無乜所謂
利申:揸bc

你係讀書嘅話一定已經住滿咗3年,你就講真話唔洗驚
我幾年前嚟嗰陣迫住講大話話自己失業依家想攞NI仲比個八婆寸
佢會將對話內容同呢個NI申請人嘅狀況mark低所以到時記得自己講過啲咩

鬼妹好唔好食?

藍絲

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

求雞巴教學

藍絲

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

吹j

雞巴多女係事實

藍絲

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

吹j

雞巴多女係事實

撚有。。成班又係到inch me
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

上年真係試過有一排係買唔到風扇
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

差唔多年年夏天都係
有個禮拜熱到仆街
同時一般價錢既風扇全面斷貨
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

差唔多年年夏天都係
有個禮拜熱到仆街

我住緊個度戇鳩到開緊中央暖氣

唉講呢D

多啲跟雞巴出去飲酒食女

吹j

雞巴多女係事實

撚有。。成班又係到inch me

好啦,真嘢唔講
熱到想買冷氣

十幾度都咁熱

室內個溫度計25...

夏天都未到
要買風扇而家襯早
一陣又全國斷貨

差唔多年年夏天都係
有個禮拜熱到仆街

我開window ok
返工反而已經好熱

好彩唔係用Mac, 加屋企搵到個唔識郁嘅風扇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞