【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人玩
killing floor 2?

黎緊會去英國旅行
想問下買火車飛大家通常點買
用咩website
我見好多網一樣嘅journey 都可以唔同價
Btw 火車飛好撚貴
郁d都20p or more

under25歲可以買rail card
有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

佢有個option 係open-return
其實具體即係點
睇完都唔係好明
雖然都有諗過買railcard
但係其實去到都係只搭幾次火車
主要來往Coventry 同 London Euston
但如果想買rail card 係咪去火車站嘅機/counter 買就得

open return即係回程時間不限 只要同一日就得

railcard可以上網買或者去車站櫃位買
記得帶passport

如果只係來回幾次嘅話,不如直接上virgin trains/ London Midland 訂飛啦,用railcard 唔會幫你慳得幾多,除非你下下都買virgin open return
想平些少又唔介意搭多個鐘嘅就揀London Midland 啦

coach
有冇人玩
killing floor 2?

你單機啦咁
鮮榨果汁都好丫
平時出街食飯都怕貴好少叫果汁

雞巴打可以諗諗佢
成事的話可以join你地

我個度果汁3鎊幾一杯 我自己覺得好撚貴

正阿喂,不過睇格局好似好撚貴
清得閒可以飲返杯

我地有official website 上面有menu可以睇
壽司就貴既 其他野食我覺得就正常價啦

我有冇會錯意 飲返杯係咪同我講

飲返杯嘅意思係啤酒,當然係同你講聽日返工睇下menu先

查實 我係絲 你唔介意我ok既 我黎左倫敦咁耐都冇去過飲野

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲
最高記錄係有個熟客成家人黎 跟住佢一個人飲8枝500ml啤酒
西甲季已完
黎緊會去英國旅行
想問下買火車飛大家通常點買
用咩website
我見好多網一樣嘅journey 都可以唔同價
Btw 火車飛好撚貴
郁d都20p or more

under25歲可以買rail card
有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

佢有個option 係open-return
其實具體即係點
睇完都唔係好明
雖然都有諗過買railcard
但係其實去到都係只搭幾次火車
主要來往Coventry 同 London Euston
但如果想買rail card 係咪去火車站嘅機/counter 買就得

open return即係回程時間不限 只要同一日就得

railcard可以上網買或者去車站櫃位買
記得帶passport

如果只係來回幾次嘅話,不如直接上virgin trains/ London Midland 訂飛啦,用railcard 唔會幫你慳得幾多,除非你下下都買virgin open return
想平些少又唔介意搭多個鐘嘅就揀London Midland 啦

coach

最抵坐真係national express ,用嘅時間同London Midland 差唔多,不過係停London Victoria
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

我地有official website 上面有menu可以睇

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲
最高記錄係有個熟客成家人黎 跟住佢一個人飲8枝500ml啤酒

人哋自細啤酒當水飲架喇
西甲季已完

垃圾波
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲

西甲季已完

垃圾波

星期六晚睇垃圾國王盃
你洗唔洗俾NHS surcharge?
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲

又R人飲酒
On9一問
外國嘅office同香港個d有無分別架?會唔會靚d 大好多?
On9一問
外國嘅office同香港個d有無分別架?會唔會靚d 大好多?

睇公司啦
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲

又R人飲酒

sorry 囉
馬壯有冇睇the leftovers

On my to watch list

Gotta finish these first
The 100
Quantico
How to get away with murder
Supernatural
Shadow hunters

The 100
Quantico

supernatural你竟然未到最update?
其實s4打後睇到變慣性收視

呢幾個月忙到無咩睇劇
上個weekend
先追哂shield LMD到完季

Btw
Supernatural s5最好睇

The 100
Quantico

supernatural你竟然未到最update?
其實s4打後睇到變慣性收視

呢幾個月忙到無咩睇劇
上個weekend
先追哂shield LMD到完季

Btw
Supernatural s5最好睇

sam 做lucifer?

Yes
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲

between 個熟客每次黎 我地班樓面都估佢會唔會破記錄
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化

你啱
我返工都成日出酒比客飲

between 個熟客每次黎 我地班樓面都估佢會唔會破記錄

easy
馬壯爸打
WH 易唔易搵IT工?拎working visa留低
例如operator/engineer/programmer?

好似無人應你等我答住先
wh唔清楚要等其他人答
不過我做緊software dev都算係半個IT人
如果有返少少工作經驗既話其實都有好多公司不斷請緊人
所以都唔係難搵工

唔該巴打
但會有公司肯比成千磅出個visa去請我地呢d外來人?
有頭髮邊個想做幟哥
我都想有公司肯出VISA請我做足5年拎居留權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞