【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
黎緊會去英國旅行
想問下買火車飛大家通常點買
用咩website
我見好多網一樣嘅journey 都可以唔同價
Btw 火車飛好撚貴
郁d都20p or more

under25歲可以買rail card
有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

佢有個option 係open-return
其實具體即係點
睇完都唔係好明
雖然都有諗過買railcard
但係其實去到都係只搭幾次火車
主要來往Coventry 同 London Euston
但如果想買rail card 係咪去火車站嘅機/counter 買就得

open return即係回程時間不限 只要同一日就得

railcard可以上網買或者去車站櫃位買
記得帶passport

呢間正嘢嚟架喎

撇除公事上 其實野食真心唔錯

開googlemap一睇原來我以前住附近

世界這麼小

係咪會變倫敦撚每週聚腳地

如果係既話 我經理實好開心 又多堆熟客

鮮榨果汁都好丫
平時出街食飯都怕貴好少叫果汁

雞巴打可以諗諗佢
成事的話可以join你地
新手入黎一問 我就快係英國Grad 想搵一份工 無居留權 讀緊MSc finance d鬼佬公司有透過學校apply過 但都係因為無uk passport而reject左 究竟有無公司會幫我出visa?
馬壯爸打
WH 易唔易搵IT工?拎working visa留低
例如operator/engineer/programmer?

好似無人應你等我答住先
wh唔清楚要等其他人答
不過我做緊software dev都算係半個IT人
如果有返少少工作經驗既話其實都有好多公司不斷請緊人
所以都唔係難搵工

呢間正嘢嚟架喎

世界這麼小

鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

正阿喂,不過睇格局好似好撚貴
清得閒可以飲返杯

有冇HR 見
返到屋企都9點幾屌
好彩聽日放早可以睇曼聯無冠
馬壯爸打
例如operator/engineer/programmer?

好似無人應你等我答住先
wh唔清楚要等其他人答
所以都唔係難搵工

我有
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒
馬壯爸打

好似無人應你等我答住先
wh唔清楚要等其他人答
所以都唔係難搵工

我有

he inch u ah ching
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒

屌就嚟冇波睇啦
係倫敦冇朋友唯有係咁
馬壯爸打

好似無人應你等我答住先
wh唔清楚要等其他人答
所以都唔係難搵工

我有

sor 返左成日工睇野唔清楚

呢間正嘢嚟架喎

世界這麼小

鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

應該整個巴絲打discount
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

我個度果汁3鎊幾一杯 我自己覺得好撚貴

清得閒可以飲返杯

我地有official website 上面有menu可以睇
壽司就貴既 其他野食我覺得就正常價啦

我有冇會錯意 飲返杯係咪同我講
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

我地有official website 上面有menu可以睇

飲返杯嘅意思係啤酒,當然係同你講聽日返工睇下menu先
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒

屌就嚟冇波睇啦
係倫敦冇朋友唯有係咁

打下機囉
鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

查實 我係絲 你唔介意我ok既 我黎左倫敦咁耐都冇去過飲野
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒

屌就嚟冇波睇啦
係倫敦冇朋友唯有係咁

打下機囉

打機都solo
冇人打好難升rank
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒

屌就嚟冇波睇啦
係倫敦冇朋友唯有係咁

打下機囉

打機都solo
冇人打好難升rank

養貓!
返到屋企都9點幾屌

睇波 飲酒 睇波 飲酒

屌就嚟冇波睇啦
係倫敦冇朋友唯有係咁

打下機囉

打機都solo
冇人打好難升rank

養貓!

鮮榨果汁都好丫

雞巴打可以諗諗佢

清得閒可以飲返杯

查實 我係絲 你唔介意我ok既 我黎左倫敦咁耐都冇去過飲野

係巴係絲有咩所謂
飲酒係英國人嘅文化
黎緊會去英國旅行
想問下買火車飛大家通常點買
用咩website
我見好多網一樣嘅journey 都可以唔同價
Btw 火車飛好撚貴
郁d都20p or more

under25歲可以買rail card
有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

佢有個option 係open-return
其實具體即係點
睇完都唔係好明
雖然都有諗過買railcard
但係其實去到都係只搭幾次火車
主要來往Coventry 同 London Euston
但如果想買rail card 係咪去火車站嘅機/counter 買就得

open return即係回程時間不限 只要同一日就得

railcard可以上網買或者去車站櫃位買
記得帶passport

如果只係來回幾次嘅話,不如直接上virgin trains/ London Midland 訂飛啦,用railcard 唔會幫你慳得幾多,除非你下下都買virgin open return
想平些少又唔介意搭多個鐘嘅就揀London Midland 啦
有冇人玩
killing floor 2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞