【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
買左箱啤酒紅酒返去慢慢飲

咩酒?

未睇名
仲以為係雞巴

咩酒?

未睇名
仲以為係雞巴

me?

飲酒=
我比舊同事話我成日飲

咖啡我就飲得多
酒我真係少
我比舊同事話我成日飲

咖啡我就飲得多
酒我真係少

coffee tea

Black coffee
今日響劍橋有龍舟比賽
響條超窄既河仔度爬幾十米
每次得兩隊比賽

我比舊同事話我成日飲

咖啡我就飲得多
酒我真係少

coffee tea

Black coffee

I want to have my coffee gear back ..

毒梟
今日響劍橋有龍舟比賽
每次得兩隊比賽

讀劍橋
今日響劍橋有龍舟比賽
每次得兩隊比賽

讀劍橋

唔係,我都想⋯⋯
響呢度做嘢啫
我爸爸係澳門人 我有葡萄牙護照身份證果d
我係新加坡同澳洲讀中學生涯
垃圾讀唔成書 畢唔到業仲要番香港補會考
但溝通黎講我國語 英文都可以 日語勉強可以。
而家係日本流浪緊 做酒吧。
諗住年尾番香港再去第2度,以我咁撚廢既人流唔流浪到係英國?

我係咪都係只可以番番酒吧咁上下既工?

我無車牌 但澳洲渣左一年車 澳洲係接近無警察 英國可唔可以咁?

利申27歲

我無車牌 但澳洲渣左一年車 澳洲係接近無警察 英國可唔可以咁?

利申27歲

渣車冇牌唔洗諗,唔撚好試,英國佬好撚麻煩

利申27歲

既然識揸車,點解唔去考返個牌
你老尾bank holiday又落雨

巴打做咩bank?
你老尾bank holiday又落雨

巴打做咩bank?

難分真與假

how much do you get paid pre tax per year
I had a look, you probably can get a job in nhs as a band 2-3

等多幾日lo

self employed you have no protection. leave.

tax 果啲我使唔使搞?其實我而家invoice 寫self employed 對我會有咩影響

Have a look at the link below -

https://www.gov.uk/working-for-yourself
其實係咪唔會點用full beam
學緊永世都係dipped.

高燈真係好少用

I only used full beam when driving on country roads with no street lights at night.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞