【英國】英倫扮工室V

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Global survey啲問卷又唔洗你設計
Review又唔撚睇
Team building又係出去請公司
最多咪拎住個charity 桶係canteen迫人捐錢
有乜撚野做呀
22k好高咩

文員
我果度15k ,但班廢物 ....

15k london wtf?

i am not london

咁係邊到

咪話左home counties
都係幾個姐

講清楚啲好喎
Global survey啲問卷又唔洗你設計
Review又唔撚睇
Team building又係出去請公司
最多咪拎住個charity 桶係canteen迫人捐錢
有乜撚野做呀

咪話左要obstructive
唔做野都算, 阻住我做野先係問題

我都想做HR呀

文員
我果度15k ,但班廢物 ....

15k london wtf?

咁係邊到

都係幾個姐

講清楚啲好喎

The home counties are the counties of England that surround London (although several of them do not border it). The counties generally included in the list are Berkshire, Buckinghamshire, Essex, Hertfordshire, Kent, Surrey, and Sussex. Other counties more distant from London—such as Bedfordshire, Cambridgeshire, Hampshire and Oxfordshire—are also sometimes regarded as home counties due to their proximity to London and their connection to the London regional economy.

Hea我
唔quote啦
我個間唔係淨係日本野食 都有馬來西亞/泰國野咁
壽司好好食 我地返工員工餐係叫menu非壽司/刺身類既野黎食 同埋有時廚房師傅會自己煮好野請我地食

至於visa其實我都未諗好 始終屋企人朋友都係香港

咁正有好食壽司

咁係邊到

都係幾個姐

講清楚啲好喎

The home counties are the counties of England that surround London (although several of them do not border it). The counties generally included in the list are Berkshire, Buckinghamshire, Essex, Hertfordshire, Kent, Surrey, and Sussex. Other counties more distant from London—such as Bedfordshire, Cambridgeshire, Hampshire and Oxfordshire—are also sometimes regarded as home counties due to their proximity to London and their connection to the London regional economy.

Hea我

無謂自爆

有咩所謂
唔quote啦
壽司好好食 我地返工員工餐係叫menu非壽司/刺身類既野黎食 同埋有時廚房師傅會自己煮好野請我地食

咁正有好食壽司

不過staff好少有壽司食
唔quote啦

咁正有好食壽司

唔quote啦

咁正有好食壽司

黎緊會去英國旅行
想問下買火車飛大家通常點買
用咩website
我見好多網一樣嘅journey 都可以唔同價
Btw 火車飛好撚貴
郁d都20p or more
唔quote啦

咁正有好食壽司

呢間正嘢嚟架喎
唔quote啦

咁正有好食壽司

留名等食評
唔quote啦

咁正有好食壽司

呢間正嘢嚟架喎

開googlemap一睇原來我以前住附近
黎緊會去英國旅行
用咩website
Btw 火車飛好撚貴

http://www.nationalrail.co.uk/
http://www.nationalexpress.com/home.aspx
一個train一個coach

英國交通係貴嫁
唔quote啦

咁正有好食壽司

呢間正嘢嚟架喎

係咪會變倫敦撚每週聚腳地
黎緊會去英國旅行
用咩website
Btw 火車飛好撚貴

under25歲可以買rail card
有折扣好抵屌
黎緊會去英國旅行
用咩website
Btw 火車飛好撚貴

有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

呢間正嘢嚟架喎

撇除公事上 其實野食真心唔錯

世界這麼小

係咪會變倫敦撚每週聚腳地

如果係既話 我經理實好開心 又多堆熟客
黎緊會去英國旅行
用咩website
Btw 火車飛好撚貴

有折扣好抵屌

又係喎 爭啲唔記得
搭兩次長途車就回本

佢有個option 係open-return
其實具體即係點
睇完都唔係好明
雖然都有諗過買railcard
但係其實去到都係只搭幾次火車
主要來往Coventry 同 London Euston
但如果想買rail card 係咪去火車站嘅機/counter 買就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞