Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
又唔可以話勁過,係U.S. firm人工高過magic circle姐,全世界業務by revenue嚟講4間magic circle都高過佢,但點都係法律界食物鏈頂層。
大Litigation 都唔覺眼. 又唔係Corp 又唔係liti 咁係乜
X 2
呃followers
有片快岀啦
咪係 佢Public ac使鬼要follower咩有就爆咗
https://today.line.me/hk/v2/article/0KZ1zj?utm_source=oa&utm_medium=TODAY&utm_campaign=202105140910&utm_term=2

據知Sabrina向友人透露,照片是婚前被拍的,故沒有背叛丈夫。
其實佢冇用不推文
3 呢點有d on9
一來嗰度淨係可以租冇得買
二來香港d豪宅租係抵玩過買好多 大把有錢人都會租
16 萬租一個月都叫冇錢 隔住個mon都覺得好酸好井底
得你心水清
我仲要比人屌 陰撚公
好撚醜
呢個人講嘢好似林作
笑死我
你識人少
用個腦諗下就知無人識就唔會開到3啦
戇鳩仔咁鍾意話俾人知自戇鳩
好似討論左幾日
係連登尋日先討論咁解
去依D地方消費一次基本上要洗幾錢
窮撚連有依D地方都唔知
其實有無人講下SC點解咁多人識社交花?做人好高調?淫賤?
純粹八掛,之前ig當佢ig雞follow過一排
竟然係藍嘅就幫佢推下啦
覺得係唔信嘅, 但唔會公開講
咪好似巫婆琳老豆咁囉

大陸網睇到,唔保證真實性,亦都唔知有冇人po過
咁你又唔好咁屈人,人地屋企係真係有錢嘅
話晒都係租得起月租17萬嘅人
佢老母本身都有啲料先嫁到個有錢人嘅,唔係一般mk妹鄉下婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞