Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
根本大部分都係低下階層
朝七晚十一 仲點紙醉金迷法

利申 前FO
巴打我愛你
又藍又紅,紫血嚟架
好核突,見到佢ig #hongkong #home
香港,劍橋只係俾佢用嚟打飛機曬自己出身點好點好
但個格同埋行為出賣曬佢呢
呢種人香港有咩事,第一個標到無雷公咁遠,撇清關係#home都講得出笑大人個口
佢地永遠都當香港係個跳板,用嚟提升自己「身份」「地位」喎肉酸到

S, proud of where you com from #china #mainland
佢之前有個post 專發tag咗地點叫中國香港
come先啱
出身唔夠S好 少打英文 手殘打漏呀
無錯
Fo仲要一堆contract
未有perm一工睇住你上一份工開價
Cheap到
走左幾年
個陣vp以下d bonus小到爆
我個friend bb 做到30
今年Ibd package 一年計埋bonus得2m
中資private equity 四年已經有2m
你下面啲圖咪Show咗影相個位係比客坐對面咋嘛

#中國改嫁母親 #給我富貴 #ganxie #xiexiemama
#完我的「白富美」夢

當然S好優秀啦,讀劍橋,咁多實習機會
只係偷食大肚fd個男朋友啫,唔係嘅話繼續大把人睇到佢ig而羨慕佢
佢條仔屋企有幾廿層樓收緊租
不果聽過以前都係playboy一名
得幾廿層樓 唔怪得上個po有巴打話佢條仔屋企唔算最top有錢果堆
我真係嚟搭訕㗎炸同中環無關係㗎睇人偷食最開心
Agger
你偷食冇踩親好多人條尾 反而係因為你嘅虛偽

我Pcc多
佢哋依家住邊?係咪同S爸爸媽媽一齊住?
肥仔T為人老實
要多支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞