Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
哈佛劍橋難唔難入?
真係唔知我自己唔係讀business related 不過可能我地呢邊冇香港competition 咁大
我唔係美國所以唔係好清楚,不過我都有唔少boarding school既friend 入左Cambridge 同Oxford我諗你a levels 努力啲加埋interview 做好啲應該入到既,不過我有啲friend俾Cambridge 收左反而俾lse reject 所以依家咩都用oxbridge黎做standard 的確outdate左少少
無可比性
我都係上個post 先識佢,點知發現連登就算唔係中環人都有follow 佢

同佢12a 可能少,但成績唔會差好遠,其他同佢profile 家境,唔會話好少,得幾個咁

但好似佢咁勁都中國人都識,應該得佢,啱啱問過朋友都話聽過佢大名
想知幾時離婚
Sabrina有冇回應
有新野係大陸
出左律師信
果然好串
咁就要push下啦
唔好推
上流社會啲人係咪唔興離婚 佢老公嘅級數完全可以同佢離婚之後搵個好過佢嘅女人啦
正 出俾微博
夠膽話惡意造遙
人無恥則無敵
會唔會喺中環見到姦夫淫婦街招
佢呀爸明明喺大圍賣燒味,同傳媒講屋企澳洲開餐廳都已經知佢咩料啦
古代都有五石散玩啦
我friend都有
個 ig 有 johnny 料爆
係x香定潔x先
一直都有個疑問
上流社會管咁大盤數,講真吸毒長期神智唔清醒
佢哋點樣管咁大盤數係頭腦唔清醒嘅情況下
睇大劉個訪問佢連煙最忌毒品因為要頭腦長期清醒。

有啲戇鳩!一直都唔明呢個世界咁多好嘢食,唔好去拎d錢去食美食點解要食毒品。
個腦得一個,點解要傷害自己個腦得到快感?
除咗創作明星靠靈感嘅人有價值去食呢啲
普通人我真係諗唔明點解要食
真係好唔明上流社會嘅人諗咩
所以注定我都係做窮撚
上名唔一定有做??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞