Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
有冇人可以比個關係圖黎簡單解釋下?
咁係嘛

呢D上流社會既利益衝突我地D平民點知咁多
你估佢老公唔知S同佢結婚係為佢D GENES咩
果張WHATSAPP CAP圖佢老公一早睇過都唔出奇
又唔係今日先傳 圈內一早流出晒 只不過連登而家先有人爆姐

況且佢老公神童黎
以佢既智商我唔覺得佢會唔知自己未婚妻同J生有路
Ab 比佢仲勁啦,佢係𡃁模最勁個個

咪話層主don’t ff too much 囉
Ab係邊個
天使寶貝喎
Angelababy
咁都有公共性
可以轉型做出軌kol
其實對我嚟講邊間人工高就勁(中資另計)
Sullivan人工真係高過magic circle
最大又點又唔係分多啲錢俾我
不過都過咗去啦,依家有老公錫我都辭咗職
間中八卦下中環啲嘢姐
Ching起曬鋼咁係咪做緊magic circle

Unfollowed, don’t waste my time.
發現風氣真係唔同哂,
上一輩啲人好proud of 自己搞生意有幾叻自己點白手興家
呢一輩啲人好proud of 自己屋企有咩network 自己係人生勝利組
唔怪得依家啲人叫人唔好生仔
而家興拼爹同拼夫
屌佢啦 夠薑quote埋爆料個巴打個名
拼夫我理解到
拼爹理解唔到
其實賣假野既佢PO果D相可能係真
不過賣俾你係假姐
老實講 如果佢直接PO假野既你望到咁假仲點會幫襯
所以你拎到手既十有八九唔會係佢相PO果D
下 真心咩 最怕比人知自己屋企
大把保險佬apply mentorship
我當年俾咗舊幾水申請,掉個保險經紀嘥我時間
有啲仲衰,唯一目的係想識後生女
佢好似調轉左
咁仆街黎R下線

識後生女好正常不過你起碼profile 唔好太差如果唔係d後生女都未必show 你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞