Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
Johnny Han間firm我冇可能入到
法律界真係好dirty
「名媛」喎「完美」人生喎
出軌,結婚為借種係咪好完美呀
乜喺大陸落嚟唔夠「完美」咩 成日用#hongkong #cambridge 打飛機
唔係好鍾意中國咩 中國好失禮你?

好柒呀唔只紐倫港知,大陸都大把人睇住名媛小姐場鬧劇,佢地都同你一樣渴望喺social media塑造一個「完美」人生而家聯群結隊笑鳩你咋
唔記得咗
咁多人命點記得晒
Lm追Post
冇人同佢老公講間Kingsman岩岩先開咗冇耐咩
無人脈真係唔好做律師
佢係真有錢女 佢兩姊妹用假Birkin
一次偷食就發現
1. 原來佢咁有錢係靠佢老母鮑鮑換包包,先有個有錢嘅繼父
2. 原來佢同佢老母都係大陸人,唔怪得啲衣着咁大陸老吐味
3. 間屋咁靚全海景其實都係租,老實真係有錢嘅就會買咗屋啦
4. 佢啲friend都係被包養先可以咁揮霍,又或者佢地老母都係鮑鮑換包包,如果唔係最多都係中產,公屋妹
5. 全部相都係嚴重地p真人根本就唔靚
你自己cap圖定點
3. 要為佢平反下佢住個到好似只有得租,無得買
點分
咁公道啲講,其實好撚多有錢人係租屋住
1. 租豪宅係算抵 (豪宅租值回報率低)
2. 啲錢攞嚟投資其他嘢/買細價樓收租仲和味
3. 鍾意得閒就換地方住新屋
無追post
男方咩背景
官二代紅二代?
只係睇到大陸人 老婆大肚 做律師
同埋喺牛津讀個msc都要放出黎
undergrad母校university of Iowa好失禮你咩?
因為古巴煙都有分頭中尾段
頭果d 會俾英國 法國 瑞士
中係西班牙
最差係俾亞洲
所以唔同pcc 買
當然雪茄同一盒都d 差d 有d 好d
唔可以一概而論

我覺得有養過同無養過分別好大
所以一定食老煙
其實佢老公真係咁都信的話
.
.
.
D Gene 好極有限啦
佢ig曬出嚟嘅人生係一襲華美嘅袍 #hongkong #home (but why no china) #cambridge #analyst #神童老公 #名媛 #靚屋 #Hermès #優生學

但其實爬滿蝨 #gene #出軌johnny #pregnantwife #mainlandmom #改嫁
成日傳老竇係陳繁昌 黐金糠定點
就算親生老竇老母真係唔係咩大粒野又有乜所謂,阻礙到佢嘅「名媛」人生?

可惜一切都經唔起推敲只係營造緊一個「名媛」形象
已經做咗
其實呢間野勁唔勁?行外人通常都係聽開咩Magic Circle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞