Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
有冇諗過根本個page 係林作自己開,大家用啲字眼一樣咁弱智,同冇料扮大袋
有乜出奇...Sabrina 係打繁體字
IG 同Facebook 都冇埋
真係on99, 係公眾地方玩到咁,你估night club 咩
雞格,可以係指咩人都屌得,放蕩,隨便。
唔一定係代表性交易收錢俾你插。
呢啲係港式粗口,
我話屌你老母唔通我要擺碌鳩去你老母個閪到咩。
大家明咪得,咁執著做咩
咁都叫做做返啲嘢抵讚
唔係啦,好似前牌8 Kennedy road 俾人隔離嗰班。好似都淨係可以租,40萬一個月。
靚過four seasons service apartment
遊行就唔可以識friend
當時我哋同啲支那人對屌你唔講
利申:有遊
原來share文宣就可以屌大陸妹
錢同黃藍你揀邊樣講真
即係何公子先係令佢中環咁多人識既原因?

估唔到何公子咁大影響力
用字準確啲好

屌你老母就係人都知唔真屌人老母,但雞格同臭雞真係兩種意思

出唔出軌關人撚事咩,佢係藍絲我先入黎
根本對你呢啲人黎講只要條女唔係窮唔係靠自己唔係自己搵自己使
佢就係雞
生性啲啦清 一係就努力啲搵錢玩女人
一係就搵個富婆包起自己
仲係度諗咁多呢個雞個個雞
諗下點樣令自己有啲爽好過啦
Cambridge grad 又無野,但15歲date ibank analysis 又咩玩法
個ig on9
一單料都無爆過
離婚未~?
所以我話佢係雞,唔係話佢做雞咁都好拗
識後生啲上流社會個堆人
只可以話佢地係有錢mk 以前會覺得有錢人係好有氣質好有教養
識過之後覺得佢地人品係垃圾 好多drama好嘔心好黑人憎
lm
想當年我個mentor係屋企樓下個診所醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞