Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
係咪預告嚟架
Follow個啲就係下一個爆嘅對象
催眠自己
自己老婆純粹係睇中自己package
佢由頭到尾有爆過料咩?
支持更多圈內人,相關界別人士爆料
月入大約幾多先可以做Upper middle class
但佢本身讀公立,都好似「叫做」有努力辛苦過
More
我估嗰啲所謂高層唔係真係高層
真係高層而且有錢直接去叫明星仔就得
屌你老母,隊草都講到咁大件事
你又駁唔到

利申:屋企唔使我比家用
maybe ~200-300k? or ~30m asset?

最少唔洗擔心錢呢樣野 先叫upper middle class
咁忙與其打咁多廢話不如掉條片出黎啦
乜柒都冇follow你把托呀
全部料都連登爆既垃圾

啱啱喺微博見到 唔知堅定流
淨係知係美國law school fresh grad 去做大law firm 年薪應該有20萬usd (唔計bonus),google / facebook 果啲都係差唔多
我諗ivy league 畢業係corporate america 做野既20幾歲後生仔都係搵咁上下錢?

如果係講屋企背景,老老實實入到ivy league 讀undergrad 大部分屋企都係upper middle class 或以上
但係你去過呢啲學校就知,大部分土生土長既美國人衣著打扮超級普通,甚至唔係好用名牌
通常留學生(尤其asians) 先會成身名牌
9up feel
Doesn't make sense , 佢一係就打英文, 一係就打簡體字, 點會同人wechat 對方打簡體字佢覆繁體字, 100%假
呢個似堅,張profile pic好少見
合理
好假
個title要撻王思聰契妹 確保大陸人識佢 另一邊又寫佢香港 強國歷年搞鳩有錢人 商家佬陷家剷換代好快 點樣富四代法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞