Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
之前唔知係咪邊度聽講過鄧爵士走左之後pcc啲管理層想爭權定搞過檔
我以為你特登打cum from 咁有意境
好多都係痴上痴去 唔係真係vip
同埋d有錢人都鍾意帶埋d朋友一齊去
滿足自己嘅虛榮感
有時係幾個陪一個真。有錢人
一家都出名一二代玩物,唔係呢一代嘅事。
如果肯俾多果少少錢去pcc 就唔會俾人影到呢啲相
第一佢哋唔會俾你喺佢個場度玩到咁
第二其他煙客個level不肖做啲偷拍嘢 就算真係偷影咗都唔會特登咁做佢(除非得罪人)
佢一直都覺得自己好受歡迎
成日同人講IG有幾多幾多人要搞慶祝party
今次終於紅了
因為條女高調開,做作同睇人唔起。
同何公子一齊過所以算係中環有名氣。
咁睇人仆街最開心嘛。
猶其係香港人最鍾意話港女係雞,
屌你而家真係有證據喎,仲唔唱通街咩
頭兩日冇野出就知係呃followers,
don’t waste time to advertise them
你呢個比例有幾多啊
佢哋呢啲例子太極端啦
咁真係少數喎
你睇吓出邊啲富豪級嘅男人全部啲女全部咪又係靠條仔有錢
其實出軌唔等於雞
當然連登「雞」既定義好廣泛
打曬飛機喎佢老味
我又想去
Katrina 未婚夫都係40歲,不過係香港人。
佢細妹嗰個就係中年秃頭鬼佬
枉佢讀咁多書有錢有學歷都好似唔識使錢玩女人咁
浪費哂
我唔識有錢女
我見嗰啲全部女都搵返同身份甚至更高身份嘅
仲喺度冇捏我哋香港人要俾支那女人包
你唔係以為我哋香港人同支那人玩得埋呀屌你
簡直影衰我哋香港人高貴嘅身份
租豪宅too old school
宜家係長租酒店
上流社會梗係玩貴嘢啦,點會隊草咁簡單
我係你深潜算
你又唔睇下出邊留學班支那妹貼錢養仔買bmw又住豪宅
嗰啲係支那妹
我有話支藍妹係雞?
我話港女呀屌你
睇吓上面留言先啦
貴定平都係吸毒啫,上流社會吸毒唔係咩新鮮事,唔算爆
除非有片
https://youtu.be/QFhE4mPJpyI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞