Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)

1001 回覆
231 Like 12 Dislike
尾嗰三張真係好似Regina Ip
最尾一張你話係毒瘤後生我都信
爬文啦柒頭
覺得拖住啲細既都可以改嫁到有錢佬既女人唔會係一般師奶

香港好撚多低調有錢人d 物業多到要請人幫佢收租
不過講真,離得婚再結通常都越嫁越好
我親戚又係一個人版
睇人仆街會開心啲
窮人睇有錢人仆街係最開心
其實對佢地都唔會有咩大影響 (我個人覺得)
班人為錢為名利咩都做得出
啲道德觀念全部扭曲
人格賤過地底泥
大陸人話佢有買LinkedIn推廣
做得mentor 唔會撈得太差啦,唔通做兩年audit / jockey club MT 又走去做mentor 咩
證明女人幾多歲都有market
上流人好要面
比人笑到面黃就緊既
不過係無乜實質影響
7一陣囉
我有朋友同佢兩姊妹讀同一間中學(south island school)
家姐我唔知太多 但淨係知Jamieching虛榮心勁重 由細到大都鍾意充大頭
-中學個陣同人講自己住半山 但係其實係住寶馬山
-買Cartier畀佢朋友但比人發現係假嘢
-影上ig話自己坐國泰 business class但係比我朋友撞到佢其實係坐BA econ(London飛香港)
-用假Hermes (之前有多啲近鏡相 但依家佢del咗好多)

真嘅hermes盒(上面)

佢自己post嘅hermes盒 同真嘅字形完全唔同 (尤其是PARIS)

佢而家老公做緊Managing Director 一定都係有米架喇 但係係咪有錢到可以afford咁多個幾十萬嘅特別款Birkin Kelly就自己諗

佢哋父母離咗婚所以佢阿爸好錫佢哋兩姊妹 都會買好多嘢比佢哋
所以其實唔排除佢哋有啲嘢係真嘅 但係一定唔係全部囉

講真 如果佢哋本身屋企真係咁有錢 家姐就唔使同個40幾歲有兩個仔嘅男人結婚啦

Unfollow算
其實用假野會唔會比人發現
據知Sabrina向友人透露,照片是婚前被拍的,故沒有背叛丈夫。

屌奶星,笑撚死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞