[多圖][一年長途遊記] 中南美到南極-西伯利亞至東歐 (完)

293 回覆
115 Like 1 Dislike
隔左咁耐仲有人睇緊,有啲開心添
世事就係咁無法預料,所以及時行樂係幾咁重要呢
多謝巴打
都好多謝你欣賞佢啲相呀,佢早排拎左國家地理個唔知咩豬肉獎,開心左好耐 而家曬埋南極啲相出黎掛係屋企,方便自己日日J

海龜保育營好多當地妹豬去玩,話唔定巴打到時識到個拉丁美女呢
咁得閒呀
office扮緊工見到有新reply以為有新遊記
d相印左出嚟好靚,我都諗過印d相出嚟掛屋企

btw搞咁耐到而家都去唔到旅行
但我唔識西文,毒L有女一齊玩已經好開心
我覺得男友(定應該叫老公)可以試下發展影相,佢d相真係靚,讚下佢等佢再開心下
冬瓜原來仲係到
以為有更新
sorry 自膠fake左大家
唔推上黎都唔知得獎
近來點? 得閒重刷遊記
牙痛巴你幾好嗎? 我就無乜特別,唔肯打針,無工返

而家學緊做師奶,讀下online class,做下運動,閒時整下手作仔咁,享受新婚生活中
幾好呀,有冇諗住第時生B 一家三口去旅行
追左好耐,中間甩左
咁岩興起又入黎追過,原來完左

雖然最尾個結尾唔係我想像中咁樣
但係結果睇到我眼濕濕

好開心見到你既遊記,好人一生平安呀
謝謝你 係咪無諗到會無啦啦完左
原來篇遊記已經寫完左成年,見到你個回覆之後我自己都追返左一次post,睇左成個下晝
求小冬瓜上水解答

打算報依間 2024年(冇咩預算,所以簡依個),果時你都係用銀行過數 同埋 要過美金?
聯絡左佢,話要比30%留位,尾數出發前3個月比埋
Sorry遲咗覆你呢排掛住打機

係呀,我哋嗰時都係銀行入數,老公話佢用澳紙,我諗都係睇返你間旅行社。

你咁快開始plan定行程喇,打算總共去幾耐呀?有咩問題可以tg 我呀,睇吓幫唔幫到手
好好睇呢幾日係咁睇緊呢個遊記
唔係講笑 出書嘅話會買幾本周圍派
樓豬真係一個好善良的靈魂 要好好健康咁生活
多謝你嘅分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞