《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唉點撚樣呀

更新完成個禮拜都係咁lag
真係好燥
PS4 rank 銅牌開始打
有冇人?
佢同Aceu係親兄弟?
有冇人打?
識呀 不過我嗰陣係跟youtube黎set 最後都熄左
整左個linear再微調 好似幾好用
你開左有冇feel到係有幫助 即係易啲描到人?
有呀 之前啲左右tracking有少少怪 依家好似啱手感啲

你跟Youtube都要自己試個啱自己啦 如果條友整左個linear base你用開classic就唔啱手感啦
睇野快左
係某個ps4 tg谷想搵人打,但條友嫌我太廢唔同我打
都係廢時搞 我早排咪同你講過set左alc加轉埋制位
跟住食曬屎之後唔敢再執
你上去搵人打ng 定rk
應該係睇個人習慣都肌肉記憶,有pro都係用classic 低sens。我就跟genburten再微調,練咗一兩個星期先習慣,一開頭肯定唔慣但唔好即刻轉,因為一定要時間適應。ALC唔會令你勁咗,要練習先會勁。
所以我都係classic算 用番自己嗰套真係最舒服
有冇ALC我都唔會勁
係,我一開始轉linear都係郁一郁就勁大動作,因為佢raw input 你郁幾多就俾幾多你,出去玩都食晒屎,所以多數係靶場熱下身先,之前都用到5-5,基本上壓槍我依家隻右手指公係唔會見到點郁咁

不過genburten個yaw/pitch speed快撚到仆街我就用唔到
你有3000鎚 我打左咁耐2500都無
我想要傳家寶多過鎚
一開打就成日比第二隊用弓偷死
去到尾圈隊隊都metal gear咁
Yes
制位我覺得一定要轉 第一次入game就係入靶場試下啲制點set最順手
lobby show個valkyrie同梱包係bug左定咩? 撳入去都冇得賣
今晚番去就打rank 仲係金4
Ps5重未出副廠手掣
出都冇用啦,機都買唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞