《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問句野點叫做多?係咪唔比提人老母提性器官
最尾句野我分明笑緊樓上護航比粒電人係因為預左唔得(10k dmg)呢句
前後矛盾到講黎自己會唔會笑?
我就唔明呢樣野
既然當挑戰咁係咪應該由頭到尾都靠自己實力, 唔洗要對面隊就你
如果後面要得對面隊就你補比你刷, 不如就直接搵班fd撞入埸幫手刷傷算啦
反正都已經唔係挑戰黎
岩岩打金排到兩個衝衝子但生存同戰鬥力都好高
隊友一勁連帶到自己都高傷d雖然都係得千幾
4殺6助攻
利伸我廢 暗碼
隊友好重要
好老實講真係唔係唔比隊友衝
但唔該都睇個靚timing先突入呀

佢地應該係打左咁耐數一數二既靚街場
衝到又殺到 唔洗衝既場合唔會衝
老實講如果預唔得 就係快手打埋佢下場黎過啦
佢扔電與其話玩下 不如話見刷到呢個位
扔電博對面配合到俾佢刷埋
我覺得佢係估唔到對面都係一隊人
有溝通俾人反殺番轉頭先柒左姐

如果我自己街場見對面咁樣拎我黎刷傷又打唔贏
我衝出圈外自殺算啦
呢幾日玩返仲諗緊2倍鏡係咪變咗做金裝
難搵到仆街狙鏡就一地都係
我發覺上一季嘅鑽石軌跡好柒
火>laser>煙
上季個鑽石軌跡係某啲角度先會靚
今季呢個係咩?睇唔透
有幾條線之外乜都冇淺藍又唔好睇
有啲電嗰個最型 雖然無我份
ture丫 頂獵都唔係場場有鎚拎啦 大把時候得幾百dmg
好講隊友夾唔夾同際遇好唔好
Laser
鑽石算好了 你睇下大師
呀係 閃電先係最型
4個款
好耐冇見而加23鏡真係極難搵 狙配就周地都冇人執
地下白甲都有好處既 頭先件紅甲爛左強行執件白甲先保得住條命
已買軍綠 坐等recolor
我試過單排打到臨尾三隊用弓偷死左一隊之後明知對面三個人唔夠打 即刻用新角大招飛出圈自殺算
今季暫時未撞過大師
我記得上上季大師暗紫好撚型
triple take都入咗空投基本上唔會玩狙
都係做俾班觀眾睇姐
唔洗諗到咁複雜
仲要激動到同人拗
見佢刷唔到 對面D人唔如佢意亂衝
我睇得幾開心
岩岩exactly發生左你講既野
仲要比人down埋

btw佢又掉電比人,,咁樣真係無意思
無乜野WO 我覺得
又唔係開外掛
人地覺得對面ja
dum D電過去等人補幾好睇
娛樂性十足
打個機姐 唔係開外掛 用BUG 點打咪點打
https://www.youtube.com/watch?v=2uZqc0PMU6s

btw唔知今季送邊款 懶得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞