《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係佢地眼中有邊隻係唔strong
有無人PS4轉PS5之後廢左勁多
玩落怪怪地
有 炮妹同毒撚 黎緊會buff電妹講明唔buff
大家有冇留意開台港啲pro player
凱蛇/百弟/杰倫/董哥 果堆
無聊會睇百弟玩幾場 性格幾好
性格幾好係咪有咩誤會 近排先開始睇佢?
其實佢把口都唔係幾好
近期係咪收斂咗?我知之前把口好臭
CR就到世界賽轉番打法做龜圈
即刻成績上番黎
我覺得佢個性格好岩直播禍 有時玩下野troll game有時串下嘴搞氣氛 要實力有要氣氛有 成個聊天室都好好氣氛
凱蛇太mk爛口feel就真係唔太中意 雖然佢操作係好精彩
凱蛇最近係咪識左個日本vtuber
幾好笑 明明打緊機燥燥地 見到個vtuberchatroom講又會冷靜返
杰倫就不了 個人覺得佢太toxic+aggressive
我諗董哥應該技術台+EQ比較好 暫時未見過佢好toxic
下面成堆on9仔講競技場 要改咪剩改競技場算
lifeline又冇想像中咁廢
招Q回血快同招大出d野係正左好多既
抆走個盾既影響比想像中細
琴日玩左場 如果招q可以cd快少少就好
冇左個盾其實隊友個位匿得好少少 打緊交果陣 反而可能對家唔知你救緊人 以前一見到個盾就掉nade鳩push 但真係要有cover先好救
見d街場lifeline係唔係都拉左先
其實好坦白講,如果唔一場擺幾隊大師頂獵 而係ranking system 咁排,排到佢地嘔又係打大師頂獵咁做乜出rank system 呢隻game可以少咗好多人打你比佢地殺咗其實可以理解吓點解佢地會殺到你 自己站位有咩問題等等而唔係一尾屌鳩人勁到咁排到落你到
我自己就係無時間爬大師嘅休閒玩家,均傷都叫有950-1000 浮動,好多時候都唔想打鑽大師場嗰啲高壓場,我自己真係單排十場都無一場係正常隊友。
咁中下遊水平既個班排到依堆人咪一樣比人屠到無癮
唔係個個咁正面思維,更何況街場又無錄影
依隻驚快則打場交都係十幾秒既事

邊有咁好閒情逸致諗埋對面點解咁勁
仲話睇埋人走位,邊有咁浪漫
嘩你咁講不如你直接去打比賽la 反正你輸左都係你廢冇槍法冇企位冇隊友
宜家講緊官方話會改善同自已水平差唔多既人對戰 事實係冇 你就怪鳩個玩家 你平時一定係果啲比人壓榨都幫老細諗埋借口果啲港豬
我自己由遊戲初400幾均打到宜家1000均都唔係必然嘅事,係自己努努力力慢慢睇replay慢慢理解遊戲同練槍打返嚟唔係咁多一步登天嘅高手
17.87% 青銅(16.35%)
17.86% 白銀(23.86%)
31.84% 黃金(32.09%)
26.16% 白金(23.13%)
5.86% 鑽石(4.37%)
0.4% 大師與獵殺者(0.20%)
睇返數據真係無理由要5%都無嘅人圍喂威咁樣打ng 真係排好耐同打起嚟好嘥時間
癡撚線我唔係講緊每一場都係玩家自我錯,而係數據上你好難做到完美平衡。
好坦白講你想打返差唔多level點解唔打rank 走去打pub?
你講到fps依樣咁講求天分既野好似練就實得咁
先唔講後生個班
咁出左黎做野無得日日練槍淨係想每日casual play兩三個鐘就無人權?
我每日得個幾鐘打架咋喎我都係做地盤每日返一個對咁濟,想進步真係靠自己,練出嚟嘅人當然無pro咁勁,但至少玩起嚟有返啲遊戲體驗呀
restya有觀眾幫佢終於刷到11000 dmg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞