《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
今日好順利 好似冇stream sniper追擊
法國隻驚可以試driver 玩左幾場都彈驚

搵唔到原因決定洗機重來
終於100場左 18個鐘
佢就算啦 勁係幾勁 不過成日BM人 睇佢直播個格都唔係好人
我更新左amd顯卡個軟件之後就lag到仆街 玩唔到
一開頭要跳嗰時 fps得返15 CLS
點打到
成日2個人入場打人3個
有時d人輸1rd就走
仲試過幾次1個人入場
d隊友一見到係timmy就肯定唔走場啦
其實咁樣刷傷,勁係勁,但好撚核突,同恰新手有乜撚分別
我見過有人又係想刷傷 對面估到之後走場
mouse 同手制會有唔同?
虐菜片睇youtube睇精華都夠,千篇一律
利申: 唔係話唔勁,佢哋都要有實力先可以ng虐菜
但虐菜還虐菜,restya果種為左刷傷撚尻啲新手,真係不敢恭維

如果直播既話睇imperialhal 或者 Rogue仲好啦,
其實佢哋多數都打rank
打頂獵場好睇過班人去ng虐菜
佢哋三排頂獵場多好多細節,特別收到第四第五個圈果陣,
就算佢哋proplayer都好,一走錯位都會比對面鎖爛直接滅團
有d樣衰囉 你個紀錄靠刷返黎
下次真係成功1萬傷
人地第一樣野諗就係會唔會刷傷紀錄黎
下 Timmy世界紀錄夠係咁 特登唔推係咁用3030刷傷 唔係點刷到咁高 定台灣人做咩都係錯
北美Sweet個堆BM得仲勁啦 根本冇人會介意

比人黃完都打得贏咪BM 打輸咪比人BM返

NRG Algs直播bin TSM屍添啦

之後咪又係一齊玩 咁樣就話人BM性格差
點睇Timmy世界紀錄都係特登用3030刷出黎
Restya上幾季開台打頂獵場既場數我驚多過Hal添阿

係近排想挑戰打一萬傷先打NG

Timmy世界紀錄9000傷個場 前期打完最後得返三隊咪又係叫隊友唔好推唔好殺人

比佢用3030刷傷害 好心啦個時大把人睇直播見佢打咁多傷都係話佢勁

呢度就話Restya咁做係洗傷害 真係唔知你地睇乜撚
佢係俾大回對面黎刷喎
又搵交嗌
我get錯左以為你講個比佢地補係唔推比佢地回血係咁刷

我睇佢最高傷個幾場都冇咁做 姐係冇直接放低大電大補比人回 定破Timmy紀錄個場黎 咁啱冇睇

不過我覺得特登放生同放低補比人回性質一樣 你咪又係有意洗高傷害唔想完 外國之前特登留大電係箱再走佬入圈刷傷害咪一樣

同埋佢都講明係為左好玩唔係為世界紀錄 叫人唔好share 又冇出黎認屎認屁 佢話Timmy係單排 佢搵兩個工具人黎陪打 係咁比物資佢都冇得比啦
討論區唔比討論
有冇發覺競技場好多人用L-star
平時打rank/ng都冇見過人用
依家好用左嘅 又唔食配件
咁所以佢最後有冇刷到1萬DMG出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞