《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Restya 肉酸係肉酸在帶兩個背包入NG 幫佢帶子彈同補
又專登拉距離刷傷 唔殺對面
Timmy 係同路人夾 已經係兩個層次
新手一問佢有咩威水史
拎流料黎講都可以拍片
5月19:ALG活動+幻象bundle

https://m.youtube.com/watch?v=KEKdMAyV_u8

5月26:兩款recolours

6月1:傳家寶活動
Horizon都無人玩lu
更新完既世界邊緣好撚垃圾 窮撚到仆街 打撚贏背包都冇
舊版世界邊緣明明好好玩 大城夠肥打唔停 打野都有資源
搞到成個生態鬥黃雀個個等執雞 一係打野窮成場被追殺
王者峽谷>奧林匹斯>世界邊緣 好撚窮阿屌你s7果陣唔係咁架
終於唔係得我一個覺得好撚少資源執極都好撚窮 依家又少背包
想問連左steam點解搵唔返origin add既朋友
擺低大電即係明示叫人補 差好遠喎
成班fd都打撚到叫救命 未試過體驗咁差
打rank一就係跳大城打打打 打完係有紫甲但白背包
有得合背包果日就好d囉 跟住就被人黃雀
打野呢你仲仆街 三個白甲仔一撞到人就係紫紅甲隊
我真係寧願多返d藍甲藍背包少d紫甲你有實力打件紫紅甲返黎
人地就落地執紫甲 自己打到係咁換甲好撚絕望
今季支弓又無聲 黃雀黨真係媽的遊戲體驗
冇背包關世界邊緣咩事明明patch note有寫係因為自帶盾同甲 所以減少左刷新白色物件係地圖上
我咪講緊更新完令到世界邊緣變到好垃圾
唔止背包 鏡都一樣 幾難搵到2-3倍鏡 同紫甲一樣難搵
奧林匹斯起碼有個馬文抽下獎 王者峽谷又有個炸藥庫
世界邊緣窮過閪咁 入圈又窄 鬥霸位 成個體驗極差
更新完最窮肯定係喱張圖 咁改仲衰過以前
你啱
其他資源唔知,不過鏡真係好似難搵左咁
馬文都好少出鏡俾我電能彈夾就最撚多
我隻馬文會俾隻手我
可以用俾嘢人補完再打同用3030打人嚟比較其實都幾撚癲,前者賤多幾多百倍
用完隻手落另一隻馬文之後再殺佢係咪高機率啲再拎多隻手
今季白金已經好難打 成場鑽石煙
金場都係去咩ser都係咁多鑽石煙
個個新英
你又有玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞