《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
NA果邊見佢地打GLL 用辛烷跳有時都係用肥仔大技黎拎住推
不過果日見MAC同HAL打RANK MAC用新角招Q黎代替肥仔大技
感覺好似又唔錯

不過MAC用新角D移動真係好順暢自己用有時都係會卡下卡下咁
我屌 啱啱玩競技 有人一開波買P20+MZBQ
D弓撚上哂分先開始正常番
我都想咁做 有個週任要打競技場手槍傷害2500傷
D痴線佬玩得準 再加埋把弓真係好撚癲
突個頭出去已經冇百幾
競技場週任真係完全唔想做
而家d日任我都洗走曬佢
痴撚線,今日打rank六,七場都排第二
屌你老母咩 第一場rank就太空場
我都係 不過佢啲週任做唔做都得嘅
今季多左3個 做左就會比之前快小小升到110
但啲條件好閪
幾時先再更新?日撚日都查無伺服器 玩閪咩
呢幾場試玩用狙同佢鬥射
我係完全唔撚夠打
排街場競技連續排中對面三排又大師 cls
發覺弓加三倍鏡係無敵刷傷神器
https://twitter.com/RKRigney/status/1392142800213340161

Bocek and Spitfire nerfs coming today
又nerf
Bocek俾人嘈到仆街 好難唔改
我而家靠Charge Rifle加六倍鏡同佢對射

Spitfire好似係細改完都俾人話改得唔夠?
I mean spitfire 岩岩nerf完後座 又要搞佢
原來nerf jor..唔怪之得用落冇咁順手
spitfire我諗佢改彈夾數

雖然我已經用番Flatline
多人用就搞尻佢
Same
S2開始佢彈數已經係咁nerf 好慘
on9 白甲俾人射兩箭就死
一秒內
When the game hates u so much that not only give u no teammates, but also spawns the enemy next to u....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞