《Apex Legends》討論區 #31 精靈族大戰

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
非pro機係會疾下疾下
無得較 換ps5
駁返落電腦mon 算了咁
前幾日同fd玩ng撞到restya, 好似一開場就注定要輸咁樣
勁人同勁人打唔叫normal game
叫rank啦
ng唔係就應該要隨機匹對咩?
當你打緊敵隊唔通已經sense到對面係咩牌位?
我雙鎚骷髏海都會成日打輸比D你地講既白金金牌
咁叫唔叫有來有往?
我明白新手入場完左保護場之後出到NG狂變盒係辛苦 但唔係咁樣先要變強咩
FPS唔靠天份既話就靠時間架啦 唔同多D勁人打點樣進步點樣變強
如果打十場打足十場同一水準既場次 咁樣會進步咩
定只係覺得殺人個陣有癮比人殺返就無癮?
ps5幾時會有120fps
你駁電腦mon會順啲?
我之前玩用電腦mon 好似冇咁疾 好耐之前
唔太記得
其實最主要原因係ps4機能問題 某啲位佢會drop fps
我記得之前都無咁勁 可能同地圖有關
有咩好嘈, 玩得呢d game就係要殺人先爽場場比人屠你都唔撚想玩啦
而家老左, 隻手又滑鼠手都係主玩下NG算
NG基本上就係鳩塞人比你, 鳩衝死左就黎過
你要打差唔多既真係用打返RK雖然都多smurf, 但起碼唔會成個場都係
搞到用ps4玩好唔爽
星期六下晝ps東京GCE1 rank單排白金都要排十幾分鐘一場,係咪無㗎仔玩啦
應該有班去左睇ALGS
algs日韓區未打 5點先開始
台灣隊贏咗day1冠軍
壓過exo rig-s wpack
你香港都會睇日韓北美 點解覺得日本唔會睇其他賽區
ryz hoball
冇自己睇開嘅唔會睇
剩係個FFL都已經幾隊有份玩過啦
多得exo第五場0分
頭先入到去咁啱睇到最後一埸
如果唔想睇mildom大台既
就去
https://www.youtube.com/watch?v=lqE9EflTkMQ
実況:平岩康佑 @kouhiraiwa777

解説:すでたき @sudetaki

ゲスト:夏色まつり@natsuiromatsuri
佢哋一係第一一係0分
最尾果場想睇佢地視點
第4但0kill執到1kill就同分了
日韓都開波喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞