其實係咪上得網多 啲思想就會慢慢扭曲哂 ?

483 回覆
2357 Like 86 Dislike

仲有理大要塞論
加泰無得分論
陳彦霖媽媽替身論
咪又係自欺欺人,係教會坐係你隔離嘅弟兄子妹係連登仔你都唔知啦
樓主為一己方便支持閹咗隻貓
主要係唔正常既諗法平時見到人唔敢講,但去到網上唔洗顧人感受,所以乜都up得出。
好似戴綠帽咁,現實當中你同人講,個個都係diu出軌嗰個幫你講說話,因為對住識既人你會有同理心多。你試下放連登九成係抽水cm
不過都係因為咁先有meme文化,有好有壞既
試下filter走cctoy 可能會好d

平日比人屌得多,有機會重唔chur撚到儘咩

上得連登多會反社會人格
現實已經要做loser,上網威下係咪唔得
所以認真講
可以既話唔好上咁多連登,就係思想同心理幾強大都好,唔好低估潛移默化既恐怖
以前高登都話年齡普遍大啲個腦識諗下野,雖然都係偏激但同連登爭好撚遠,依度啲價值觀比部分人影響得好緊要,已經同中国接軌得七七八八
包括乜都話人環保撚動物撚,所有動物包括貓狗都係畜牲唔應該善待 (近排好多post有意無意宣揚緊依樣野),有錢就大哂 (我無話某程度上唔係事實,但絕對唔應該吹捧同認同)

依度既價值觀同文明社會越黎越遠擁抱緊中国,再咁落去大家齊齊做中国人無資格再笑人強国
條女重成日睇連登當真
頂唔順
我睇完佢篇嘢第一個反應都係
屌佢老母,柒頭收皮啦
飛扑 挨豬咪又係一撚樣咁多人互屌, 又想屈連登?
有人既地方就會有激烈討論
鄉土 舊登係五毛集中地 正常人止步先至冇思想既碰撞
屌你老母戇鳩認真撚
入面成個post都幾扭曲
個樓主講絕育 就有成班人衝出嚟講
有無問過隻貓想唔想點解唔cut你自己條JJ?
點解做人要咁自私?有無為隻貓諗過?
無錢點解仲要養佢?貓好慘 應該要屬於大自然?
獨立思考
喂,屌你個閪,真喎
屌你老母,出嚟隻揪吖死傻閪
個個post都話女朋友要幫男朋友含撚同俾男朋友顏射,佢有冇睇到
同你唔同就扭曲?
點解「所謂主人」有權絕隻貓育
屌你老母,係你哋迫我㗎,啊!
未爭取到民主 你就唔準人討論貓狗
邊個扭曲啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞