其實係咪上得網多 啲思想就會慢慢扭曲哂 ?

483 回覆
2357 Like 86 Dislike
係 你講得啱
係 你講得啱
樓主見到啲人同佢唔同諗法就話人地價值觀有問題
好撚多唔知係咪中學定小學生
認真討論就係柒,笑你做咩咁撚嬲
自己淨係恥笑人就好chill咁
屌你老母個老母呀垃圾
現實都有
係因為有啲人好似你咁撚認真又心智未成熟
搞到分唔清網上同現實 上晒心
高登年代已經講上高登要18禁
但未做到之時 一個抗爭搞到一大批人上連登
依班人又唔熟悉兩登文化
咪搞到新一批認真信咗舊嗰批啲思維
將舊嗰批啲9up扭曲思維帶咗入現實社會
所以咪搞到個社會愈嚟愈扭曲囉
佢自我中心之餘又自以為是
仲要扮眾人皆醉我獨醒
睇見都起哂雞皮
其實見你追住啲人逐個逐個嚟咬都幾辛苦
三唔識七 轉個頭都唔記得咗件事了
其實入J圖po嘅話, 大家都係一致槍口向上
話咗你哋啲思想扭曲晒㗎啦,唔出嚟打柒你老母臭閪都唔撚得嘅
我邊句有話自己獨醒
我個post名指既扭曲都包括埋我自己在內
你太仆街,搞到記得你條仆街個名
呢個垃圾PO仲要上埋熱門

你估真係咁有心搵你呀

你講得啱
你呢夠唔夠膽出黎同我drink一drink,想睇睇你現實係咪好似連登咁嘴砲
因為現實大家都戴住個面具做人
現實嘅人口講認同你未表代表佢真係認同你,可能係因為各種原因先扮到認同你。

加上上網冇人知真身,唔需要有咁多人情世故,想講咩就講咩,唔需要咁多思考,做返真真正正嘅自己就得,可以毫無顧忌咁將自己一直隱藏嘅陰暗面露晒出嚟。

上網唔需要太認真,好多人上討論區係為咗槷時間放鬆下,唔係真係用腦嚟討論。
總有人會講邊度正?個波唔夠大?身型好怪囉?
香港嘅問題 無辦法兼容異見
唔好認真 當睇班on9仔9吹 成班白痴仔將偷食合理化 仲話女人係鐘意男人夠壞添
見到樓主覆依句個時我真係打咗下冷震
佢一定以為自己好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞