其實係咪上得網多 啲思想就會慢慢扭曲哂 ?

483 回覆
2357 Like 86 Dislike
I will fuck the both side , take it easy , be yourself
咁請問可以點改
又無能力唔比佢地上連登
上連登為左玩膠既人你又改變唔到

只要你講得出一個可行既方法
我支持你做特首
1 面對面同人講嘢會睇到人眉頭眼額 人都唔多唔少有傾向唔想對面因為你講嘢offensive面口唔好

2 係有部分人用上網講扭曲嘅思想去發洩自己現實生唔如意

3上網係vocal minority主導討論 對件事冇乜立場嘅人係唔會出聲
我遇到呢啲人既話
一定係直接無視
根本就唔係講道理
佢只係想拗「嬴」
想你「輸」比佢
結果係歪理不斷
討論內容完全無內涵
通常會演變成捉錯字
坐緊監果班人咪多得連登仔唔少
然後扔底一句上連登勿認真咁既款
屌你老母樓主生花柳死全家
On9仔
勿認真睇但會潛移默化
自己一定要思考
唔好人講乜就覺得係乜
fg50k點會有人失業
樓主黃定藍?五毛定PR?
Poly守城 金鐘m記 東沙島?
成班共狗咁做目的只係為左整造對立
現實還現實

連登只係比大家發洩 玩膠嘅地方

你識得分就ok
你上得多就會留意到連登有啲人總係講到呢個世界就係好黑暗 人性係好醜惡
最典型就係講咩全部女人都係雞 全世界都鐘意睇人仆街等等正常普世價值係點 佢哋就一定唱反調
你駛佢 佢就話你道德撚 話你偽善 總之一定要講到人人都一定好似佢哋咁仆街先得 佢哋先係最真最正常
同一時間又要講到全部人都係垃圾 見人搵到錢又話人吹水 有成就又話吹大啲 見人溝到女又眼紅話人帽事
連登依家根本就係垃圾集中地
你上得多就會留意到連登有啲人總係講到呢個世界就係好黑暗 人性係好醜惡
最典型就係講咩全部女人都係雞 全世界都鐘意睇人仆街等等
正常普世價值係點 佢哋就一定唱反調
你駁佢 佢就話你道德撚 話你偽善 總之一定要講到人人都好似佢哋咁仆街先得 佢哋先係最真最正常
同一時間又要講到全部人都係垃圾 見人搵到錢又話人吹水 有成就又話吹大啲 見人溝到女又眼紅話人帽事
連登依家根本就係垃圾集中地
你抽離唔到網上
好似睇緊暗網咁
幾時有慢慢扭曲
不嬲都一黎埋牙屌老母啦
其實連登風氣好差 睇得多個人會好暴戾,d人現實太壓抑,上網就唔受約束咁亂up,建議遠離連登 或者保持搵方法保持自我,例如翻翻教會adjust下自己嘅道德觀同底線連登d思想太extreme
有冇例子?

上網好多男扮女case 添
香港既討論區多數都係咁 試下睇其他國家討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞