[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
2. 為什麼那麼沒自信啊,是自己的歌耶ㅋㅋ
6. 他真的不會唱歌,跳舞的時候也沒有一邊唱,但他偏偏又很想當歌手
7. 這不是只是站著唱歌的程度嗎? 原來沒有墊音就會變這樣啊
8. 多練習唱歌吧ㅠ 音都沒在音準上ㅠㅠ
13. 如果是嗓子不舒服的話,那頂多是高音會唱不上去,但他連一般的音都唱不準耶?
15. 看來他的嗓子是一年365天都不舒服啊

15好正
就算聲沙都應該有音準喎
(除非真係爛左聲)
大半段都好細聲冇乜自信咁
唔講唱歌
個妝可唔可以輕手啲
就快厚粉過女idol
定係我跟唔上而家既審美
冷清
【N】鄭鎰勳首次公判承認吸食大麻 161次,「反省中」
4月22日上午10時30分,首爾中央地方法院對鄭鎰勳涉嫌違反毒品管理法一案進行了第一次公審。
在公審之前,鄭鎰勳於4月15日提交反省文,當天他和律師一起出現在法庭上。
據檢方統計,2016年7月至2019年1月,鄭鎰勳與6名熟人一起,共跟毒販匯款161次,涉案金額1億3000余萬韓元,涉嫌買入、吸食大麻820克。
鄭鎰勳律師表示:「被告人承認了全部公訴事實,正在反省中。」鄭鎰勳也道歉說:「我真心在反省」,「真的很抱歉」。
第二次公審定於5月20日進行。
唔同咗樣
LIGHTSUM
Hot Issue有大陸妹
Cube
無人想知
你車傻反唔反LIGHTSUM
而家只想有個風光謝幕cb 就算
要向前看
Mixnine 第一次見留真
真係眼前一亮
個樣睇落好有個性 跳舞又型
但係個人覺得入左jyp後啲造型好似麻麻地咁
留真靚過rose 但睇埋唱歌同舞台 rose又好似吸引過留真
期待期待😍😍
黃鉉辰出演TMI News
我覺得留真舞台好好睇wo,有個人魅力。不過jyp d歌同造型無咁好,都會影響到既
已經feel到好嘈
btw 主mc應該係李真鎬/jaejae?

本年新高
출연진 라인업만 봐도 심금 울리는 중🎆
#놀토 말고 금요일에 만나는 <아이돌 받아쓰기 대회> 읏쨔~
5월 21일, 티빙 오리지널에서 첫 공개 확정!

#붐 #입짧은햇님 #은혁 #재재 #라비 #카이 #이미주 #이장준 #부승관 #최예나
#아이돌받아쓰기대회 #아받대 #놀라운토요일 스핀오프

有boom
驚六主mc係申叔 幾好奇呢個邊位做主mc
驚人的星期六 分版節目
得長埈未上過驚人的星期六
tvN 啲綜藝越嚟越好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞