[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我都記得
個陣放風話有個仲傾緊
咁啱個排L大把資源 又拍緊劇好似
所以個個都估係L仲傾緊
到新聞出嚟話係佢唔續個陣 我都呆咗
講咗咁耐某會員居然冇出黎貼整容前後相
[閒聊] IZ*ONE韓國粉絲開始募資重啟計畫

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618971278.A.005.html

已達到 1,432,708,264 韓元 (約台幣36,024,720) (我金額應該沒換算錯...???

121. 真的是粉絲嗎? 感覺像什麼拿到錢就要跑路的計畫書

係真就搞笑

咁我呢
樣衰
兩個都肯定整過 但而家個樣一定係Lisa贏
D肌肉好似田雞咁
WIZ*ONE 藍屍:

永續12人
缺一不可
我地有權幫成員做決定
佢地公司冇權話事
最多上法庭打官司

眾籌啲錢都唔知夠唔夠打到一場官司
差唔多成千萬港紙
做假團d fans cls
冇可能啦 咁多代言個d 我覺得分2~3批啦 預3年後先合體 中間攪solo 或小隊都得
防彈都唔係好上音樂節目 可以錄定一大堆 然後一齊入伍
一齊入伍 縮短空白期好啲
反正都係服役一年半啫 好過拆散分三年啦
咁你咪唔好睇 咁難為你
[閒聊] IZ*ONE韓國粉絲開始募資重啟計畫

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618971278.A.005.html

已達到 1,432,708,264 韓元 (約台幣36,024,720) (我金額應該沒換算錯...???
-----
133. 那錢乾脆給李佳恩跟韓霄瑗一人一半吧

依個ok喎

若IZ*ONE重啟計畫失敗將退還全部募資金額

佢都賺咗幾個月息啦
我睇唔睇關你咩事 講下感受都唔比?我有話唔中意睇咩
得5211個人比錢都有差唔多成千萬港幣
點解弱智都咁有錢
試下唔好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞