[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
咁你因為啲咩要睇佢 咁你中意睇咩
我中唔中意睇、難唔難為 唔到你理 我只係講下對佢感受 你唔中意人地話佢既 你都可以返去圍爐post 咪睇唔到呢啲cm囉
咁我講咩都唔到你理架啦 唔想答咪唔好覆囉
日日都有人屌佢地架啦 點會逐個覆姐 見你日日都留言 問下唔撚得 你唔滿意有人覆你既 咪同睇唔到我個cm block我囉
你覆我cm 我咪覆返你囉
我係覺得佢跳舞似小學雞跳拉丁舞呀
咁撚留意我做乜姐 你唔中意咪block我囉
問下你係咪中意睇小學雞跳舞都唔得
唔睇點知佢似唔似呀?
rose啲粉絲咁玻璃心 呢度大把人評論其他idol
講兩句就接受唔到
又靚又型
你咪睇 hater都係fans
咁都叫接受唔到 叫你唔想睇唔好睇炸 咁敏感做咩
你飯邊團 講定先 睇下有冇人踩 有既話你記住唔好留言 如果唔係我以為你好玻璃心
你敏感下話?人地話佢唔靚 你唔咬? 話佢唱歌鼻音重 你唔咬?
我話佢小學雞跳拉丁舞 就話難為我
小學雞跳拉丁舞 可以跳得好好架喎 你覺得我扁低佢呀?
賢勝之後變道友造型,都似似哋殺手/大佬
計畫永遠都唔宣布失敗咪唔洗退
嗰啲或者可以拍定先?
好似縮短空白期係最唔影響佢哋
同埋佢哋而家音樂節目都少上
啲拍到嘅拍定先都用到一排
同呢年幾兩年因為疫情個情況 應該差唔多 平時啲嘢都係預錄嘅 連youtube live都好似係
係到時冇咗啲online concert
拍定先之後年半分2/3次出咪得,之後年半就齊人返出黎好過幾年先齊人
我指d代言好難攪 年半時間應該好多人好快追第2隊啦 雖然暫時都見唔到邊隊見到尾燈
班wizone原來真係弱智
我入呢個post睇八卦咋喎 有個句講個句 咩敢唔敢講飯邊個?
又未必嘅
記得有個top演員現加一部劇都唔拍 只拍廣告 都幾多廣告商搵
呢張相令我諗起chanel. 佢幾適合chanel 個concept
其實以前chanel muse 一向㨂偏向型少少既女仔,同埋品牌歷史都係女仔可以有自己選擇果d,覺得留真幾岩
人間香奈兒就純係有錢女氣質,著唔出chanel 既味道。
有時寶寶講啲嘢真係幾啱
block佢係你哋損失
其實呢到個個星都有俾人話過嫁la 而家話twice d once都好少衝出黎其實 同埋多謝係紅先有人講,人哋點講又好難控制
最主要係D ON9CE真係駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞