[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
一直覺得留真個feel好YG
佢GoodLuck之前都已經想走
嗰陣上Showtime 其他幾個為咗佢image 仲特登兜佢係四次元 係只愛fans嘅傻瓜明明嗰陣就係唔想返工

上面段分析係支那網見到覺得幾make sense 就搬咗過嚟
不過咁長就加密咗
之前yg好鐘意佢
上面仲quote多次
明知無4重就唔好覆金剛棒啦
[quote][quote]
不過咁長就加密咗

你叫得人哋四重 但你又唔編輯引用
連續兩次loop到手軟
麻煩大家睇睇 都已經開到第46個 之前其他人都講到口臭 多圖多字就請四重加密同埋編輯引用
下次要放po頭
sor一時唔記得
其實對音樂有自負心既人嚟講
音樂理念不合真係會令佢地覺得好痛苦架
但係嗰陣睇佢地 賢勝同其他人都幾明顯咁唔夾 好似係feel 到個vibe 唔同
佢GoodLuck之前都已經想走
嗰陣上Showtime 其他幾個為咗佢image 仲特登兜佢係四次元 係只愛fans嘅傻瓜明明嗰陣就係唔想返工

上面段分析係支那網見到覺得幾make sense 就搬咗過嚟
不過咁長就加密咗

所以就算好多韓飯好唔鍾意佢唔想提佢 我都覺得佢唔係衰曬
佢係Beast開始抒情曲爆起之後先咁 YEY呢首歌出嚟都係為咗挽留佢 再加上佢嗰陣屋企變故 算係情有可原 但點都好 唔想返工嘅消極態度實在令fans失望 尤其係Beast呢啲賣感情嘅團
佢有出自己歌架 上年出咗首single咁大把 應承咗話今年會出album喎我仲等緊
producer既話記得之前有幫monstax同元虎作b side
Wtf
Sorry i'm not sorry好正
咁要麻煩下個po主
但係感覺上佢同Bigbang個feel唔係好夾

Wow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞