[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
唔要個名?
屎洞音樂一姐 未出發先收皮
點解有人鬧
直接掛CJ牌頭可能重惡,重篤眼篤鼻...
唔識唱歌都係歌手啦
想知jyp又作首咩歌俾itzy 好心佢唔好成日老是常出現,俾旗下歌手同多d人合作先係好事,成日d野搞到好老餅
佢個陣退咗團之後接受訪問話以前係infinite入面個7年生活好似扯線公仔咁,話自己幾慘,然後又話自己因為腳傷要退團休養點知轉個頭就出solo
每次訪問都踩返前公司前隊友先俾人屌姐
原本啲fans都係6+1支持佢嘅 係Hoya自己搞到啲fans最後話infinite從今只得6人
仲有一點就係傾續約個陣放風搞到個個都以為係L唔肯續,L仲因為咁俾人鬧咗好耐,但其實L一早跟大隊續咗
佢仲有話自己嘅音樂理念同成員公司不符 就呻之前係團唔開心 佢係以唱歌入選做練習生 但公司推佢rap同主舞 跳舞都係佢鍾意嘅嘢黎 係團嗰陣講自己退學尋夢 但退團就話自己扯線公仔(所以好多fans理解為 Hoya想solo 公司唔俾所以扭計拖咁耐都唔續約 最後退團)
再加上 本身佢哋完約前會回歸 但聖圭受傷延後咗 再加埋hoya就續約問題同公司拖咗好耐 搞到回歸遲再好幾個月 fans就更加嬲
佢唔係完約退團咩 點解咁多人屌
佢個陣退咗團之後接受訪問話以前係infinite入面個7年生活好似扯線公仔咁,話自己幾慘,然後又話自己因為腳傷要退團休養點知轉個頭就出solo
每次訪問都踩返前公司前隊友先俾人屌姐
原本啲fans都係6+1支持佢嘅 係Hoya自己搞到啲fans最後話infinite從今只得6人
仲有一點就係傾續約個陣放風搞到個個都以為係L唔肯續,L仲因為咁俾人鬧咗好耐,但其實L一早跟大隊續咗
佢仲有話自己嘅音樂理念同成員公司不符 就呻之前係團唔開心 佢係以唱歌入選做練習生 但公司推佢rap同主舞 跳舞都係佢鍾意嘅嘢黎 係團嗰陣講自己退學尋夢 但退團就話自己扯線公仔(所以好多fans理解為 Hoya想solo 公司唔俾所以扭計拖咁耐都唔續約 最後退團)
再加上 本身佢哋完約前會回歸 但聖圭受傷延後咗 再加埋hoya就續約問題同公司拖咗好耐 搞到回歸遲咗好幾個月 fans就更加嬲

眼殘打錯咗啲字嘅次序
帶左口罩幾靚仔
不過劇情好尷尬
我不睇其他男人…
旴旴x辰辰
每晚都上演…

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞