[KPOP] K-POP 2021討論區(46)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
咁都引到你出黎
once係怕咗你地 once屎讚佢地一句護航一句就比你地咁樣屌法唔驚咩 根本呢度風氣就有問題 乜都踩一餐 當然你地有唔中意藝人既自由 可以隨便發表 但希望呢度既人係保持理性 健康咁討論 唔係每一個post都瘋狂踩呢個個個囉 就算唔係講bp我都係會留言
明明就小器 話佢唔靚又唔得 唱歌鼻塞又唔得 瘦到成條柴又唔得 個個都有唔同意見啦 omg gidle gf個個都有人話架 又唔見佢地啲fans跳出黎咬人 講兩句就搞到你認真mode 仲覺得自己好叻
嚴禁再笑支SA
你繼續續個反抗rose唔靚事實
小惠=徐穗珍???
惠同穗唔係同一個讀音黎架喎.....
真心咩
樣呀
梅小惠都唔知邊個
哦..我明喇.....我從來無google 過呢隊野D相黎睇...
133個留言建議幾好,支持咁做
block我都係你哋損失
你理想係理性討論根本就無可能 當睇唔到算la 由day1到而家一定唔係個個理性討論,如果係咁韓國網民就唔會俾人話多hater,連登就係咁咀賤
無睇佢講咩,大約話係rose 瘦 ,之後果d不作評論,不過佢又真係好瘦下
[閒聊] IZ*ONE韓國粉絲開始募資重啟計畫

165. 不考慮一下歌手的未來嗎.... 鬱悶

不考慮一下油b的未來嗎.... 鬱悶
公司都執左 油B solo夢冇左
得返izone可以拯救佢
條數比我想像中少
1千萬買唔買得起一個成員既約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞