《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

上回講到飛揚錫住妹妹嚟抽插~
唔單止飛揚好爽~妹妹都俾飛揚抽插到迷晒咁~
就快俾飛揚玩壞喇~
而家啲未成年學生妹真係淫到呢~
定係因為飛揚碌真心正真係太正?屌到妹妹出晒水~
唔知啦~只係知飛揚同妹妹都好享受~好忘我~
妹妹對腳仔一翹~飛揚一抱起妹妹~就嚟個火車便當~
飛揚扎穩馬步...加快速度...抽插...抽插...
「唔...唔唔...啜...啜...」妹妹就好肉緊咁箍實飛揚~啜飛揚條脷過去~
妹妹一吸一啜...一吸一啜...飛揚條脷就喺妹妹個嘴仔入面...
妹妹不停咁吸啜飛揚條脷上嘅口水...飲得津津有味...
飛揚就再抽插得快啲...再快啲...
“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”抽插到啲淫水都要濺出嚟...話唔埋仲濺到落校裙...
飛揚就用盡腰力不停抽插抽插...
「唔唔...唔...啊...唔...啊啊...啊~啊啊啊~」妹妹俾飛揚抽插到已經唔可以再啜住飛揚條脷~忍唔住開口嗌出嚟~
飛揚抱住嬌小玲瓏嘅妹妹狂抽猛插...
好輕...妹妹真係好輕...飛揚諗應該同阿Wing差唔多咁輕...
可以好輕易咁抱起...托住個屁股仔嚟抽插...瘋狂咁抽插...
「啊啊...唔...哥...唔...哥哥...啊啊~啊~啊啊啊~~~」妹妹抬起個頭~放聲淫叫~
好正吖...真係好正...可以抱住個嬌小玲瓏嘅未成年學生妹嚟屌...真係超正吖...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”淫水不停俾我抽插到由陰道裡濺出...

「啊~啊~哥哥...唔...哥~啊啊~啊吖吖~呀呀呀呀~~~」妹妹抬起個頭~越嗌越大聲~

聽住妹妹把嬌嗲嘅淫叫聲...我就越興奮...越興奮就越硬...越抽插得快...

抱住妹妹起勢咁狂抽猛插...一啲都唔覺得攰...

只係覺得好正...超正...

有得同未成年學生妹做愛...仲要竟然可以玩得咁放...咁爽...
妹妹攬得我勁緊...勁肉緊咁翹得我勁實...

一對雪白幼嫩嘅筷子腳...翹住我條腰...翹到實一實...

一對小饅頭就俾我抽插到彈跳彈跳...好似兔仔咁蹦蹦跳...

真係好正吖...啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...人間極品...

我再扎行馬咁瘋狂抽插...抽大半碌...再一插就插晒成碌...頂住頂住...再抽大半碌...一插又插晒成碌...頂住頂住...

每一下都係插晒成碌...最深最入...龜頭頂實個子宮口...
好爽...真係勁爽...好耐都冇試過咁爽...俾咁窄嘅陰道包住...成碌巨棒感受住陰道裡面...濕潤嘅嫩肉...

“滋 滋 啪 啪 啪 滋 滋 滋”滋滋聲夾雜住啪啪聲...

「呀呀~呀...哥哥...啊...哥~啊吖吖~呀呀呀呀~~~」再加上妹妹嘅淫叫聲~

真係好動聽...性愛交響樂真係又動聽...又悅耳...

狂抽猛插多一陣...

妹妹雙手攬實我...對腳仔緊緊一翹...

我碌巨棒感覺到妹妹嘅陰道收一收緊...再收緊...緊緊咁包實我碌巨棒...
「啊...哥...啊~啊!」妹妹全身一震~

我碌巨棒就感覺到妹妹嘅陰道有大量淫水噴出...

俾我碌巨棒塞住咁噴...噴到我啲陰毛又有...妹妹條校裙又有...

妹妹攬實我...成個人都震吓震吓...

我都一隻手托住妹妹個屁股仔...另一隻手就攬住佢條小蠻腰...等佢回一回氣...

妹妹喘咗一陣氣...然後情迷意亂咁望住我:「啊...哥哥...哥哥真係好勁...」

我望住成塊面都紅晒嘅妹妹:『鍾唔鍾意?』

「鍾意...好鍾意...以後都只係同哥哥一個搞...俾哥哥一個插...只有哥哥先滿足到我...啜~」妹妹攬實我嚟錫~
我碌巨棒仲插住喺妹妹嘅陰道裡...同佢打茄輪...

錫多幾錫...又互啜對方條脷...然後我就將妹妹放返上床...

『妹妹覺得咩姿勢最舒服?』我摸住妹妹把秀髮...

「唔可以淨係得妹妹舒服~哥哥都要舒服~」妹妹帶住甜甜地嘅微笑~咬住下唇~

『咁...後入?』我望住塊面仲係超紅嘅妹妹...

「嗯~我都好鍾意後入~」妹妹錫咗我個嘴一啖~然後就企喺床邊~趴喺床上~
妹妹企到對腳仔直一直~

我就從後揭起妹妹條校裙...再拎住佢條仲穿住喺右邊腳仔嘅白色絲質Lace底褲喺手...另一隻手就捉住自己碌巨棒...

我托一托妹妹個屁股仔...妹妹個屁股仔就翹得再高啲...蹬起對腳仔...

我就捉住自己碌巨棒...對好位...龜頭掃一掃濕潤嘅陰唇...一插...

「啊~」

成碌巨棒就好似被黑洞吸咗入去咁...
雖然仲係好緊...但真係夠晒濕...可以好順咁抽插...

從後摸住妹妹條小蠻腰...摸住條紅色膠腰帶...抽插...抽插...

“滋 滋 啪 啪 滋 啪 啪 啪 滋 滋”抽插到滋滋聲又拍拍聲...

好爽...後入真係好爽...可以插晒成碌...睇住成碌巨棒好順咁出出入入...出出入入...

我成碌巨棒都沾滿妹妹嘅淫水...濕漉漉...爧晒...

「啊~啊~哥哥...啊...哥~唔唔~啊吖吖~呀呀呀呀~~~」妹妹都蹬直晒對腳仔~翹起晒個屁股仔俾我狂抽猛插~

好舒服...好啱位...抽插得好爽吖...
“啪 啪 滋 滋 啪 啪 滋 啪啪啪 滋 滋 啪啪啪啪啪”再瘋咁抽插多幾十下...

「呀呀呀!唔唔...」妹妹成個人就趴埋喺床上~對腳仔軟軟咁~曲曲哋~

曲多兩曲...妹妹單腳企咁俾我從後抽插...

好爽...抽插到妹妹腳仔軟...但仲係好享受咁...

「唔唔...啊...哥哥...好正...啊~繼續...繼續喔哥哥~」妹妹不停發出淫叫~

好淫...俾我抽插到腳仔軟都仲想要...
我再連環快插...再深深一隊...

然後就扶住妹妹條小蠻腰...扶佢上床...

仲插住咁跪上床...擺好姿勢...繼續從後抽插...

老漢推車咁從後抽插...

我一隻手繼續拎住條白色絲質Lace底褲...摸妹妹隻雪白幼嫩大髀...摸上去好似布丁一樣嘅屁股仔...另一隻手就摸住妹妹條小蠻腰...摸到上去個小饅頭...

我一手搓弄住個小饅頭...不停狂抽猛插...
「呀...呀呀~哥哥~好正...好正喔...哥~以後只係俾哥哥一個...就只有哥哥...啊好正...好正吖吖~呀呀呀呀~~~」

『好正吖...嗄...妹妹...妹妹真係好正...』

“啪啪 滋 啪啪 啪啪啪 滋 滋 啪啪啪啪啪”

我一手揸住妹妹個小饅頭...搓吓搓吓...從後狂抽猛插...

好順...就算被濕潤嘅嫩肉包到實一實...都可以好順咁喺陰道裡出出入入...每一下都頂住子宮口...頂住頂住...

好爽...推個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹車...真係推得好爽...
“啪啪 啪啪 滋 啪啪啪 滋 啪啪啪啪啪”就喺我瘋狂咁推妹妹車...插抽到忘我之時...

「開門!」

我聽到出面遠處...

「查牌!」

喺走廊...

「開門!警察查牌!」

喺走廊傳嚟...
「開門!著返衫!警察查牌吖!」

仲越嚟越近...

唔撚係呀化?竟然遇到警察查牌?

我第一次爆房咋喎...

仆街喇...呢次仆街喇...我而家...抽插緊個...啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...

「快啲著返衫開門!」

點算...衰十一...衰十一...

俾阿Wing知道...阿哥衰十一...仲要同個同佢差唔多年紀...只係細一年...
「著返衫開門!警察查牌!」

仆街喇...點算呢...今次真係仆街喇...

“咯!咯!”

已經行到過嚟...

「快啲著返衫開門!」

射...射...係喇!射精!只要射精...就可以返翻去朝早!
話唔定...話唔定真係可以...

我就搓住妹妹個小饅頭...起勢咁從後抽插...

「唔唔唔...吖...呀呀...吖呀呀~呀呀呀呀呀!!!」妹妹俾我抽插到嗌得勁大聲!

「開門!快啲開門!喂!拎鎖匙嚟!」

仆街喇...要快啲...快啲射...

我雙手捉住妹妹對手臂...拉一拉起就瘋狂抽插...
「唔唔...呃呃...吖呀...吖呀呀~呀呀呀呀呀!!!」妹妹挺起個胸!一對小饅頭就彈彈跳跳

要快啲...要快啲...喺佢哋開門入嚟之前...

「鎖匙鎖匙...」

“啪啪 啪啪 滋 啪啪啪 滋 啪啪啪啪啪”

快吖...快吖...

「吖呀呀!唔唔...吖呀呀~唔...唔好!呀呀呀呀呀!!!」
我碌巨棒扯到超硬...

「呀呀!唔...唔好...唔好射入...呀呀呀呀呀!!!」

差唔多喇...差唔多喇...我感覺到...感覺到差唔多...

「呀呀呀...唔好...唔唔...唔好射...唔唔呀呀呀呀呀!!!」

已經...已經感覺到...

我快速抽插多幾下...然後深深一插...龜頭緊緊咁頂住子宮口...
『嗄...嗄!』當我感覺到個龜頭好似觸電咁...再谷一谷...

「唔唔唔唔好射入呀呀呀呀呀!!!」

『扑嘢Follow Me!』就喺大量精液快要噴出嚟之時...

「唔...好...射...入...去...」

喺房門被打開嘅同時...眼前俾我從後抽插嘅妹妹背影開始扭曲...產生出黑色嘅...深淵一樣黑嘅...黑洞...

越嚟越黑...眼前嘅妹妹...白色校裙...白色絲質Lace底褲...屁股仔...一切...一切...整個空間...正被深淵一樣黑嘅黑洞吞噬...

吞噬...

...

..

.

TO BE CONTINUED

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 05-另尋出路] PART 01

當我再睜開雙眼…

係...係發夢...
已經將[Take 04-都係有事] PART 21 Upload上紙言
濕到腳仔軟未
終於射得出
都冇射到
人。。。真係可以好化學。。。。

好突然。。。福利遠哥走左。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞