《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
就好似阿寶同馬沙咁咋嘛 精神永遠長存
精神刀好似激光劍咁 斷口會𣊬間燶咗唔會有血出㗎
陪住大家成長
你點知的
Wing Wing咁純 唔會咁快俾咗人㗎
星期五
今年已經過咗三分一
好靚嘅天色 襯返星期五
聽日一定會好天嘅
落雨也不怕 落雪也不怕
時間過得太快
香港落雪通常都世界末日了
正既又唔見你比
希望有生之年可以見到世界末日
自撚獅
超級大地震
香港超級火山爆發
呢啲太小兒科喇
我要外星人毀滅人類文明
係學生妹就得㗎啦

上回講到肉榮提起鴻福郎嘅甜故~
原來係關於兄妹戀~
飛揚好有性趣聽~肉榮就講故佬咁嘅口吻講故~
故事大約就係話兩兄妹年齡相差都有啲大~
而細妹由細就俾哥哥湊大~早就對哥哥生愛念~
細妹開始大個喇~知道正常途徑係唔可以令戇鳩哥哥衝破道德枷鎖~
而哥哥每次見到細妹嘅裸體,其實下面都有反應~
細妹知道哥哥對自己身體係有反應,就打算色誘哥哥~
飛揚一邊聽...一邊FF自己同WIng Wing…
因為太似喇...好有代入感...
細妹開始用啱著過嘅內衣褲去色誘哥哥~
咁刺激咩?啱啱洗乾淨嘅都令飛揚扯晒旗啦!
講到呢度...就未更新喇~
飛揚話唔好睇咁多甜故喎~
肉榮睇得出飛揚心思思咁~
「我係講真嘅~你唔信就算~不過...你都係小心啲好...」肉榮都開始食佢個C餐...
『小心啲咩姐...』飛揚一路切碎塊扒,一路諗...
兄妹...亂倫...
「你小心啲切到你塊扒變肉絲呀~」肉榮同餐刀指一指我個C餐..
兄妹亂倫...其實好普通姐~
飛揚指嘅係故事題材!
Comic Lo都大把呢啲題材㗎啦!
唔係話個細妹一早就愛上咗哥哥...就係話個哥哥一早就被細妹愛上...
仲要係個細妹得十歲唔夠嘅小妹妹...哥哥就大學生又靚仔又體貼...但對細妹嘅肉體就欲拒還迎咁...
頭一頁就交代情感...
第二頁就開始除衫...
真係每一期都總有十幾個故事係咁嘅情節㗎...
所以話日本人嘅思想真係開放~
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

食完個呃水早餐埋埋張單之後...

「唉~牙罅都唔夠攝吖~」肉榮隊咗包煙俾我。

『唔好話你吖...我都唔夠啦...』我拎完一飛,隊返包煙俾肉榮。

「你咩意思?」肉榮冷眼望住我...

『話你肥囉...』我回返個冷眼俾肉榮...

「我呢啲叫大隻!你呢啲就叫奀挑鬼命!」

『食屎啦你...』
「食煙啦你!」肉榮幫我點煙,「睇嚟你真係好大打擊咁喎...」

『屌你無限輪迴地獄呀!點會唔大打擊呀?』我扯一扯飛煙!

「唔係因為戴帽咩?」肉榮都點一點煙,扯一口。

『屌...』戴帽打擊大啲定無限輪迴地獄大啲?

你話呢?

「早啲知咪好囉...綠帽唔怕戴...最緊要除得快...」肉榮望住條馬路...

『唉...』講真我都唔知自己戴咗幾耐...

話唔定真係由頭笠到落腳趾尾...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞