《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
竟然係咁
坐輪椅果種感覺係親身感受?定係憑空想像。。

另外模型店老闆對白,令我諗起福利遠哥。。
原來你有㗎 快啲交出嚟
坐輪椅果種感覺係親身感受?定係憑空想像。。

另外模型店老闆對白,令我諗起福利遠哥。。

憑空邊可能咁立體
RIP
都係唔好交出嚟
呢度實在太多變態 一陣真係成村人咁走去性騷擾人就唔係咁好
我就好紳士既
你係姐 唔知其他㗎嘛
連登冇嘢多 變態佬最多 都係唔好搞住人啦
lm
青娃
等文
出喇

上回講到飛揚繼續玩埋Wing Wing啲白色綿質底褲~
當然就唔少得白色吊帶小背心~
又令飛揚諗起Wing Wing細個要哥哥幫佢著衫~都係著呢種內衣褲~
估唔到而家Wing Wing大個女都仲會著呢啲~
玩埋啲黑色嘅綿質底褲同吊帶小背心,飛揚就打算去嘆個早餐~
自己一個就太悶~都係搵班兄弟~
班兄弟個個都係Hea住咁返工~飛揚辛苦咗咁多年為乜?
結果搵到肉榮射波~約好一個鐘後市中心等~
飛揚搞掂晒就出門~
一路行,飛揚都好耐冇行過屯門...
屯門已經變晒...變得陌生...
去到七仔門後諗返細個成日夜麻麻打完機會嚟買嘢~
有一期換迪士尼公仔~有兩個女仔就企喺門口,想同飛揚同豪爺交換~
飛揚就直接送~仲呃埋拎電話~
「好吖好吖~」女仔諗都唔使諗,「我個電話Number係9XXXXXXX~」
所以話,女仔真係好易呃~
尤其係夜麻麻仲喺條街度唔返屋企嘅女仔~
『咁你叫咩名先得㗎~』飛揚一邊入電話號碼。
「我叫詩琳~」詩琳好開心咁雙手拎實隻Donald Duck,點晒頭咁回答~
『哦~詩琳~到時打俾你啦~』揮揮手後,飛揚同豪爺向住大會堂方向行。
豪爺一路喺飛揚身邊口噏噏:「喂喂~就咁就走吖?」
『唔係點吖?』飛揚一邊袋返好部電話,一邊上樓梯。
「係都帶埋佢哋上去一齊坐啦~」“啪啪啪...啪啪啪...”豪爺一邊喺飛揚身邊登煙,一邊講。
『算罷啦~睇佢哋兩個都係乖乖女~無謂害人啦~』撩幾句咪算囉~
「就係乖乖女先要幫佢哋~你唔搞佢哋,佢哋遲早都俾其他人搞㗎啦~早啲開苞早啲認清呢個世界嘛~」豪爺扯一扯支煙,灰色嘅煙就喺空氣中飛散。
『係吖係吖係吖...廢事睬你~整飛煙嚟啦~』
「你自己冇咩?」
『人哋嗰啲香啲㗎嘛~』
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 05-另尋出路] PART 03

企喺七仔外面望...

望住對面馬路企咗條𡃁妹仔...

條𡃁妹仔著住白色一字膊露出小蠻腰再加條熱褲仔咁...

乖乖妹妹仔就唔見...淨係得返啲著到唔知搏乜咁企喺馬路邊唔知等乜咁嘅淫賤𡃁妹仔...

變喇...呢個世界...變喇...
“吼~吼!依!”然後...有架白色波子飛到埋條𡃁妹仔身邊急停...

個𡃁妹仔夾住對小饅頭烏一烏前,講咗兩句就上車...

“吼!吼~”望住架白色波子一鏟入彎...

『屌你老母揸波子兜女好撚威呀?!食撚屎啦!』我對住波子車尾咆哮!

屌你老母見到波子就扯火!

「喂~做乜咁火吖?飛揚哥~」我聽到背後...離遠有把聲...
我回頭一望...就望到個男人,上身一件綠色Tee,下身一條卡其色短褲加人字拖...

呢個一睇唔係以為賣豬肉就一定係被人賣豬仔嘅麻甩佬就係我嘅好友-肉榮!

其實我覺得佢有啲似扮男人時候嘅如花...

『冇...唔抵得人有錢有車又有囡囡送上門姐...』我擰擰頭...

「咁都咁撚火吖?食返支煙先啦~」肉榮隊包綠Luck俾我。

『嗯...』我接過包煙,拎一飛出嚟,隊返包煙俾肉榮。
「嘩~你唔係話戒煙㗎咩?」肉榮拎個火機出嚟幫我點煙。

『咁你又隊包煙俾我?』我深深一扯...

都真係...好耐冇食過...

「我哋Friend嚟㗎嘛~」肉榮幫自己點完煙後,深深扯一口,搭搭我膊頭。

『Friend就要道鳩我破戒喇嘛?』呢啲咪Friend囉~

「講呢啲~點姐?有心事吖?講俾哥哥聽~」肉榮又扮晒關心~實質就係花生~
『嘶...』我深深咁扯一口,『我帽咗呀屌...』

「吓?」肉榮疑惑咁打量住我。

『唉...』我行近垃圾桶,『嚴格嚟講唔可以用個“咗”字...』

「吓?咁撚深嘅?」肉榮又跟住我行到嚟垃圾桶旁邊,一齊BBQ。

『唉屌...我無限輪迴地獄吖...』見肉榮咁Friend都唔怕同佢講...

「吓?」肉榮扯一扯飛煙,呼一口,「你噏乜柒吖?」

『我...』我都扯一扯飛煙,擰擰頭,『我不停咁返翻嚟星期一嘅朝早...已經好幾次...』
「咩話?你...你係話...不停咁回帶?」肉榮難以置信咁嘅樣。

『係!而對上嗰次我見到Ashlynn帶住...帶住個男人上佢屋企啪啪啪!』我本來想講係Amy嘅男朋友James...不過肉榮都唔知邊個係Amy...

「吓?」肉榮仲係難以置信咁嘅樣。

『總之就係...件事未發生...但將會發生...而且我已經經歷過...』我再一扯...一呼...

肉榮就好似睇緊動物園裡面啲動物咁嘅眼神叼住飛煙...望住我...

『唔信?』我知係好難相信...

「唔唔...」肉榮擰擰頭。
『係真㗎!真係已經輪迴咗好幾次喇!』屌又話Friend!講你又唔信!

「OKOK...」肉榮扯一扯飛煙,Hold一Hold,「你話你經歷過喇嘛?咁跟住喺七仔行出嚟嘅係男定係女?」

『我點知...我...呢次係我第一次搵你出嚟...呢個情節我未經歷過㗎!』屌你個嘴!

「嗱嗱嗱!係個阿叔~仲要係醉酒佬!屌你冇嘢證明到你講乜都得㗎啦~再俾多次機會你~跟住出嚟係男定女?」肉榮扯住飛煙咁望實七仔門口。

『我鳩知吖?都話咗今次呢個情節我未經歷過咯!』係唔係玩鳩Me吖?

「嗱嗱嗱嘩!兩條𡃁妹仔...嘩嘩嘩熱褲熱褲對腳修長到呢...仲要著啲露腰露波吊帶衫...屌啱啱打完飛機又起機...而家啲𡃁妹仔唔使返學㗎?」肉榮𥄫兩條𡃁妹仔𥄫到流晒口水。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞