《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
大女明顯係港女
細女好有妹Feel
GAY
Wing Wing要返學
妹妹仔早
孤獨早
終極Boss
係咪好想要呢
各位早晨
又到咗星期五
下 你三分鐘搞掂啦
明顯冇三個鐘都唔射啦

上回講到飛揚就俾Wing Wing騎住~兩兄妹就喺床上摸嚟摸去~
飛揚本身已經扯晒旗~頂住Wing Wing下面~又磨又扭咁~好想搞...
飛揚摸Wing Wing對大髀~又𥄫到佢校裙底嘅黑色底褲~
再咁搞法真係好易做錯事!
飛揚都係攬返實Wing Wing~抖抖~冷靜冷靜~
Wing Wing都係覺得飛揚詐病~
個心唔舒服姐...心病都係病吖...
Wing Wing問起星期四會唔會好得返㗎?
飛揚唔覺意又漏咗口風知道Wing Wing星期四有才藝表演!好彩又俾飛揚兜得返~
『好喇好喇...差唔多要返學㗎喇~唔係就遲到㗎喇~』飛揚摸多兩摸阿Wing把秀髮~
雖然係唔捨得...但再係咁落去...真係好怕會做錯事...
「咁我返學啦~」阿Wing就起返身~落返床~整一整身上條校服裙就拎埋個袋~
『吖!係吖~等陣你出門呢,問問琳琳出得門未~同佢一齊落樓啦~』有阿Wing陪住琳琳落樓,好啲嘅~
「嗯~咁哥哥抖多一陣,就幫我摺咗張被同埋啲衫吖唔該~嘻嘻~Bye~Bye~」阿Wing行去著埋對婆仔鞋後,就揮住手咁衝出門口~
『好吖好吖...返學小心喇...』哥哥唔舒服都仲要幫細妹摺被摺衫...
不過冇所謂啦~飛揚都好樂意嘅~
然後飛揚就聽到門口...
阿Wing問一問:「琳琳~出得門未吖?」
然後又隱若聽到琳琳回應:「嗯嗯...Wing姐姐~」
「一齊落樓啦~」
「嗯~好吖~」
有阿Wing陪住琳琳...咁飛揚都放心~
呢個鐘數...唔會遇到嗰班鹹濕佬同𨋢...更唔會遲到...
咁點解飛揚唔早啲出門,陪琳琳落樓?
因為...飛揚今日...唔打算返工...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 05-另尋出路] PART 02

我真係好唔舒服...

仆你個街啱啱先戴咗帽...邊撚度仲有心情返工?!

唉屌都係打咗俾肥豬腦細請咗假先!

我爬返落床,搵返部電話...

「嘟...嘟嘟...嘟嘟嘟...嘟嘟嘟嘟...喂...」肥豬腦細死聲死氣咁...明顯仲瞓緊...

『早晨吖老闆...我係飛揚吖...我今日有啲唔舒服想請日假...』做腦細真係好...鍾意就瞓耐啲...唔鍾意直頭唔鬼返...

「請乜春假吖?你請咗假邊撚個開門吖?晨早流流打嚟講埋啲咁嘅嘢...」肥豬腦細仲未瞓醒咁口噏噏...
『唔係吖老闆...我真係好唔舒服...』我都仲未講完...

「唔撚咩舒服吖...唔舒服唔撚使做咩...唔撚使做就真唔撚使返喇...」肥豬腦細又勁唔好老脾咁...

『唔係呢...』我都仲未講完...

「唔撚咩係姐...咁撚多嘢做...你又手腳慢做極都未做好...仲好意思請假?」

我手腳慢?

「你請咗假邊撚個幫你頂吖?我吖?」

邊個幫我頂?我頂你呀?
「請你返嚟做嘢㗎...唔係請你返嚟請假㗎...」

屌你人就得我一個...你就食屎嘅...

「請得假就唔使請你返嚟啦...」

『唔撈喇...』

「請得你...咩話?』

『我唔撈喇...』

「你講咩話?你再講多次!」

『我話我唔撈喇!你挺執笠啦!』我一嘢就Cut鳩咗線!
屌你老母成頂綠帽由頭笠撚到落腳趾尾你仲叫我做嘢?

做做做做你老母呀做!

都痴撚線嘅!唔撚撈咪唔撚撈囉!

反正打個飛機又返翻嚟星期一朝早㗎啦!屌!

假如真係仲唔可以脫離無限輪迴地獄...

假如...唉是撚旦啦!唔撚撈咪唔撚撈囉!

實而不華且枯燥乏味嘅生活過夠喇!係時候行未行過嘅路!

未行過嘅...路...
我望住阿Wing張床...望住佢張捲埋一舊嘅被...望住佢件睡衣...望住佢條睡褲...

都係搞掂阿Wing啲嘢先啦~

我慢慢咁摺好阿Wing張被,再幫佢摺好埋睡衣睡褲。

慢慢啦~唔使急~今日大把時間~

唔使返工~時間就係屬於自己~

幫阿Wing摺到靚一靚~然後就行到去騎樓~

又可以搞阿Wing啲內衣褲~
屌咪撚咁變態啦!又想搞自己細妹啲內衣褲!

正經啲!

我正正經經將阿Wing啲內衣褲收晒落嚟,再攬住返入房~放落床~

望住條粉紅色底褲...係上次咁啱勾住喺我碌巨棒上嗰條...

我再拎上手...摸一摸...絲質嘅質感...

係唔係應該連埋個Bra㗎呢?

應該係一Set㗎嘛...
咁多次幫阿Wing摺...因為太趕時間都係底褲還底褲...Bra還Bra咁摺...

阿Wing嘅黑色Bra同黑色底褲係襯返一Set嘅...

而條PTGF個Bra同底褲都似係一Set嘅...

咁講法...係唔係應該搵返一Set咁摺...放埋一齊呢?

唔...

我就喺堆Bra同底褲中...搵返個...粉紅色...
拎咗兩三個粉紅色Bra喺手...

『點分吖...』三個Bra都差唔多咁咋喎...

唔...呢個有Lace嘅應該就唔係...條底褲冇Lace嘅...

然後呢兩個...摸上手...摸摸個質感...同樣都係絲質...咁點分吖?

唔...再將兩個Bra都拼埋喺條粉紅色絲質底褲睇睇...

唔...隻色同左手邊呢個Bra好似似啲...應該係一Set啦~
好~搞掂一Set~然後就搵返條粉紅色絲質Lace底褲...搵到搵到~

跟住就係搵埋粉紅色絲質底褲...呢條呢條~

粉紅色嘅搞掂~然後就搵埋其他顏色~

真係有好多唔同顏色又唔同款式...慢慢咁配返一Set...

有啲有Lace嘅、花紋嘅、圖案嘅就易搵啲~

冇嗰啲真係要拼埋一齊對比對比~
淨係玩顏色嘅都玩咗勁耐~都未搞埋啲白色...

白色就真係難搞喇...勁多條...

有唔少係白色綿質底褲...即係小學同初中最常著嗰啲呢...

真係唔知有冇連埋Bra...

都係分咗啲絲質嘅...有Lace嘅...有款啲嘅...

拎住條有兩條幼邊嘅白色絲質底褲...個款都真係幾靚...

上幾次都冇留意...而家拎上手睇真啲...真係好吸引...

就咁拎起手睇都咁吸引...著喺阿Wing身上仲得了?
其實頭先嗰啲唔同顏色嘅都已經好有款...好誘人...

阿Wing買咁多咁誘人嘅內衣褲...著俾邊個睇吖...

唉...細妹大喇...做阿哥嘅真係唔擔心得咁多㗎喇...

唉...

繼續搵埋個Bra先啦~

邊個呢?呢個?似喇...嘩...原來個Bra仲要係無肩帶嘅...

呢條白色絲質Lace底褲...啲Lace花咁疏嘅?咁少布嘅?咪睇晒囉?

嘩...個Bra就仲誇張...連中間嘅位置都係Lace...

遮唔遮到對乳頭㗎?
嘩嘩嘩呢條又係...嘩嘩嘩嘩個Bra咁性感㗎咩?

上幾次太趕,真係冇用心去留意...

今次慢慢分先發現...阿Wing真係大個女喇...揀內衣褲都咁性感...

睇嚟...應該都真係...想識男仔喇...

唉...唔好話而家阿Wing十六啦...保守啲鳩估...十二三都已經想拍拖啦...

唉...不得不承認...細妹長大啦...要飛喇...唔再喺阿哥身邊㗎喇...

唉...天要下雨...娘要嫁人...

唉...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

淨係玩有款嘅白色內衣褲都玩咗勁耐...

然後就到...白色綿質底褲...

講真...一拎住白色綿質底褲喺手...腦海就湧出大量過去嘅影像...
開始冇Emma的一Part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞