《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
「雖然話細妹同哥哥嘅年紀都相差一大截...由細到大細妹冇一忽未俾哥哥睇過...之但係到細妹開始發育,戇鳩嘅哥哥就開始避嫌...你話係唔係戇鳩吖?細妹都冇話介意,自己就主動走去避~」肉榮用返正常音量。

『咁...咁都好正常姐...』係咯...好正常吖...唔係戇鳩吖...

「你都係咁㗎?」肉榮帶住鄙視嘅眼神打量住我。

『係做人阿哥嘅都係咁㗎啦...屌你講故就繼續講啦...』唔係咁嘅阿哥先唔正常呀!

「好好好~」肉榮壓返低音量...「咁細妹就展開佢嘅大計...」

『大聲少少啦...聽唔清楚吖...』講嘢講到好似蚊滋咁...俾過個聽吖?
一開始以為阿不思鄧不利多
「啲變態嘢唔可以俾咁多人知㗎嘛!專心啲!」肉榮點晒頭咁!

『有幾變態吖?繼續啦...』講甜故都講到咁鬼祟...

「兩個C餐呀!」個火爆阿嬸Dom咗兩個C餐落我哋檯面...

『態度差撚過閪...繼續繼續...』我就啜啖冰鎮奶茶...

「細妹打算由淺入深...慢慢嚟...就先以自己嘅內衣褲引吓哥哥先...」肉榮仍然保持低音量...

『唔!咳咳!』一聽到肉榮話用內衣褲引哥哥...立即吞錯格...
「喂...你冇嘢吖嘛?」肉榮冷眼打量住我。

『唔...咳...咳...冇...冇嘢...冰鎮吖嘛...凍得滯姐...你繼續啦...』唉屌...諗返起...阿Wing啲內衣褲...

「細妹都好進取...叫哥哥幫佢放啲著過嘅內衣褲入機洗...仲偷偷𥄫住哥哥...睇佢有冇拎自己啲Bra同底褲做啲變態嘢...」肉榮Keep住細細聲講...

『嗯嗯...』仲...仲要係著過嘅內衣褲...

唔好話著過啦...啱啱洗乾淨嘅都夠晒扯旗啦...

我已經因為幫阿Wing摺啱啱洗乾淨嘅內衣褲搞到扯晒旗好幾次啦...

假如話仲要...著過...

阿Wing著過嘅內衣褲...
「哥哥又真係痴痴迷迷咁望住細妹啲內衣褲...」肉榮仲係Keep住細細聲講...

『跟住呢?』阿Wing嘅內衣褲...

「哥哥仲要左手拎起個Bra...右邊拎起條底褲...仲要係細妹啱啱著過...啱啱沖涼之前先除落嚟...」肉榮仲係Keep住細細聲講...

『跟住呢跟住呢?』阿Wing啱啱沖涼之前先除落嚟嘅Bra同底褲...

「細妹就諗返起細細個嘅時候...哥哥點樣幫佢換衫...」肉榮又飲啖冰鎮奶茶...

『唔好飲住先啦...跟住呢?』幫阿Wing...換衫...

「一絲不掛咁喺哥哥面前...就算係到咗五六年班...上到中一...都有試過...」

一絲不掛嘅阿Wing...五六年班...上到中一...
「而且細妹都發現...每次哥哥望到自己嘅裸體...哥哥下面都會凸起...」

睇到我...硬咗...

「就係因為咁...細妹知道哥哥對自己嘅身體有性趣...就想以自己嘅身體...令哥哥突破兄妹亂倫呢個關口...」

『跟住呢?跟住呢?』突破...兄妹亂倫...

「冇啦~就係連載到呢度~仲未更新呀~」肉榮搖搖頭...

屌你個嘴!

又係喺啲咁梗火嘅位置先嚟TO BE CONTINUED!

你叫人情何以堪呀?
『唔好睇咁多甜故啦!睇壞腦吖!』仲要係兄妹情節...

「嘩都不知幾好J~頭先我就係J完佢個故先出嚟~」肉榮理直氣壯!

『屌變撚態...』我都唔想理佢咁多,開始食我個C餐。

「變咩態吖?嗱法官大人~我嚟問你~如果你細妹色誘你,你搞唔搞先?」肉榮一個認真樣問我。

『唔搞!』我諗都唔使諗就答到出嚟呀!

肉榮露出驚訝嘅表情:「仆街喇呢次...你一定好想搞!」

『你噏乜春呀?你撞聾呀?』我明明就係答唔想!
「根據弗洛伊德所講,人喺清醒嘅時候,自我保護機制特別強!如果你話唔想,即係想!如果你越答得堅決、快速,即係話你內心嘅慾望就越大!呢啲就係深層慾望...」肉榮舉起一隻手指,指住我個心...

『屌你都痴撚線嘅!弗洛伊德有鬼咁講過呀?』係唔係真係有咁講過呢...

「我係講真嘅~你唔信就算~不過...你都係小心啲好...」肉榮都開始食佢個C餐...

『小心啲咩姐...』我一路切碎塊扒,一路諗...

兄妹...亂倫...

「你小心啲切到你塊扒變肉絲呀~」肉榮同餐刀指一指我個C餐...

兄妹亂倫...其實好普通姐~

我指嘅係故事題材!
Comic Lo都大把呢啲題材㗎啦!

唔係話個細妹一早就愛上咗哥哥...就係話個哥哥一早就被細妹愛上...

仲要係個細妹得十歲唔夠嘅小妹妹...哥哥就大學生又靚仔又體貼...但對細妹嘅肉體就欲拒還迎咁...

頭一頁就交代情感...

第二頁就開始除衫...

真係每一期都總有十幾個故事係咁嘅情節㗎...

所以話日本人嘅思想真係開放~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

食完個呃水早餐埋埋張單之後...

「唉~牙罅都唔夠攝吖~」肉榮隊咗包煙俾我。

『唔好話你吖...我都唔夠啦...』我拎完一飛,隊返包煙俾肉榮。
Google“阿不思”第一個彈出嚟嘅都係阿不思鄧不利多
我應該點搵返上次睇到邊到...
咁就首先要知道你上次睇到去邊?
鄧不利多樣嘅女仔..主角仲要覺得佢靚女..
接受唔到吖
仲未摸
睇到肉榮一路講,飛揚一路諗住阿wing真係好正
將週四嘅事跳前左,咁有冇諗過如果唔射會否順利去到週二?

但飛楊明知會遇上EmmA都唔撈,咁EmmA會直接去屯門揾飛揚?
好有代入感
呢啲都要試過先知
飛揚幾時先肯趁阿wing朝早換緊衫嘅時候一嘢喺後面攬住佢,喺佢耳邊講翻句「阿哥唔想再忍喇」啊
會睇到好感動
Wing Wing唔想嘅話咁點算
但射果下又輪迴返星期一朝早,即係完唔到事。。
Wing wing唔想既話之前都唔會flash自己啊哥啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞