《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
啱啱先發現自己誤中1001
就係唔小心中出所以先敲
唔使諗太多
反正都係屌完先知
即係想話個Post冇人睇啦
有證有據 冇得走
屌咗幾下 話呢個一定唔係自己個女
點知一出嚟就係個女:「爸爸...你插中咗我...」
然後就要當眾中出自己個女做大懲罰

上回講到飛揚抽插妹妹嘅同時,妹妹又講啲淫嘢挑逗飛揚~
搞到飛揚好扯旗~扯多硬晒咁抽插妹妹~
呢個妹妹真係識引啲大哥哥~
妹妹都好爽咁~好好享受住飛揚碌真心正~
而家啲未成年學生妹真係淫到呢~
佢哋兩個都好享受~同時享受性愛帶嚟嘅快感~
“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”抽大半碌出嚟...插晒成碌入去...再抽大半碌出嚟...再插晒成碌入去...
每插一下...個龜頭都頂住頂住咁...
好爽...啱啱先十五歲嘅未成年學生妹幼洞...真係人間極品...
唔講真係唔覺佢係PTGF...經常俾唔同嘅男人抽插...
話佢係第一次嘅飛揚都信...
真係好正...真係勁正...
“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”飛揚拎住妹妹條白色絲質Lace底褲...摸住佢對雪白幼嫩嘅大髀...不停快速抽插...
「啊啊~哥哥...啊啊...啊~哥哥喔~好舒服...好舒服喔哥哥啊啊吖吖吖~」妹妹俾飛揚抽插到情迷意亂咁~
見妹妹俾飛揚抽插咁舒服...飛揚都唔想停落嚟...未使抖住...繼續抽插抽插...
雖然速度好快...而且每一下都頂到最深最入...但飛揚都仲係Keep住好溫柔...
始終妹妹都係好嬌小...陰道好緊好窄...飛揚唔想太粗暴...飛揚想...做一個溫柔嘅哥哥...飛揚想...錫住妹妹嚟玩...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”對住自己妹妹...

「啊啊...哥哥...啊啊...啊~吖吖吖~」

一定要好溫柔...

「吖吖~好舒服...啊~好舒服喔...哥哥~吖吖吖~」

一定要錫住妹妹...

滿足自己性慾嘅同時...都要妹妹舒服...安心咁俾哥哥入...享受俾哥哥抽插...
妹妹對腳仔放喺我膊頭上嘅姿勢抽插咗一段時間...

抽插到我都有啲攰...就慢慢咁減弱...減慢...再深深咁頂多兩頂...

然後就停落嚟...放返妹妹對腳仔落嚟...

我摸住妹妹把秀髮...回一回氣...

妹妹就立即箍住我條頸...向我索吻...

妹妹都好似好滿足...又好似想繼續要多啲咁...又錫又舐我個嘴...仲伸晒脷...

妹妹真係好淫...抽插咗咁耐都仲唔夠...唔想俾哥哥抖返陣...想繼續要...
我同妹妹打多陣茄輪...就攬住佢起身...自己再瞓落床...

妹妹都好識做咁...以鴨仔坐姿坐...巨棒仲插住喺妹妹嘅陰道裡...

望住妹妹赤裸上半身...條白色校裙就掛喺腰間...

呢個角度望住個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...以鴨仔坐姿Un...輕輕咁Un...

被校裙遮住...睇唔到自己碌巨棒喺妹妹嘅陰道之中出出入入...但就更加吸引...

學生妹...啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...好正...
妹妹甜甜地咁望住我...Un吓Un吓...對小饅頭又搖吓搖吓...

雖然唔係好大...但都有上下搖晃嘅效果...視覺效果一流...

我就盡情享受...被一個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹以鴨仔坐姿坐住嚟Un...

妹妹Un吓Un吓...Un得越嚟越快...

好舒服...真係好舒服...妹妹每一下都坐到最落...成碌巨棒就插到最深最入...頂住頂住...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”而且我仲感覺到有勁多淫水由妹妹嘅陰道流出...沿住我碌巨棒流到落我啲陰毛...

再加上妹妹一坐...坐到最落之時...兩塊濕潤嘅陰唇貼住我啲陰毛...勁多淫水沾落嚟...

好正...未停過...Keep住濕...越玩越濕...
『好正吖...嗄...妹妹...妹妹真係好正...哥哥好舒服...』我摸住妹妹對雪白幼嫩大髀...

扯到硬晒...勁粗勁長咁...喺妹妹嘅濕潤陰道之中出出入入...

「啊...啊...哥哥...我要...我要喔...唔准咁快射㗎...」妹妹甜甜地咁望實我~不停咁Un~

真係不得了...呢個年紀嘅妹妹...真係Keep住有性需要...點搞都唔會滿足...

就算潮吹完...都可以繼續搞...唔使抖...

『唔射...唔射...繼續俾妹妹坐...嗄...嗄...』我再谷行碌巨棒...
「好舒服...啊...啊~哥哥...好粗好硬...頂住...啊...頂住喔~」妹妹再Un得快啲~

好爽...真係勁爽...

我摸住妹妹對雪白幼嫩嘅大髀...摸落去小腿...摸摸對學生襪...再來來回回咁摸...摸勻成對白滑幼嫩嘅筷子美腿...

「哥哥...哥哥~好正吖...唔准射...我要繼續...我要...我要喔~」妹妹越Un越起勁~

『唔射...唔射...哥哥唔射...繼續...嗄...可以Keep住...』雖然真係好舒服...但妹妹開到聲話唔准射...我就盡量Hold住...

妹妹好享受咁Un...越Un越起勁...越Un越快...

妹妹胸前對小饅頭就好似兔仔咁彈彈跳跳...彈彈跳跳...
我摸多兩摸妹妹條小蠻腰...就忍唔住要捉實...雙手捉實妹妹對小饅頭...

摸兩摸...再搓吓搓吓...再摸多兩摸...

「啊...啊~哥哥...哥哥喔~」妹妹對手仔就摸住我對手...撳一撳...壓一壓落去佢對小饅頭度...

就好似叫我再大力啲...

我就用力啲咁捏...用力啲咁揸...

「啊~啊~~~」妹妹好有反應~
我就再用力啲咁揸兩揸...又搓幾搓...再大力啲搓起妹妹對小饅頭...捽佢對粉紅色乳尖...

又揸又捏又搓起對小饅頭...捽幾捽對粉紅色乳尖...妹妹都跟住我嘅節奏...Un吓Un吓...不停咁Un...

「唔...唔...啊...啊~哥哥...」妹妹痴痴迷咁望住我~嘴仔擘擘咁~

『妹妹...嗄...妹妹...』我就坐起身...搓起妹妹對小饅頭...錫兩啖...

妹妹雙手箍住我條頸...腳仔就翹住我嚟Un...

我就搓起妹妹對小饅頭...又舐又錫...啜住左邊粒粉紅乳尖...同時又捽住右邊粒粉紅乳尖...

兩邊乳尖都要玩...玩晒成對小饅頭...

妹妹雙手箍住我條頸...任由我又搓又捏又舐又啜又輕輕咬一咬...
「唔...啊~哥哥...好舒服...咬...咬喔~」妹妹都好享受咁~跟住我個節奏不停Un~

『好舒服...唔...哥哥都好舒服...啜...啜...繼續...繼續Un...啜...』好舒服...

同啲咁嫩口嘅學生妹做真係好舒服...

同阿Wing差唔多年紀...只係細過阿Wing一年...

竟然可以...真係可以...同啱啱先十五歲嘅未成年學生妹扑嘢...

一直都只係FF...最多就只有FF住嚟打J...

估唔到...而家有機會...真係有機會俾我同個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹扑嘢...

實在太爽...比起FF更爽...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 04-都係有事] PART 21

「哥哥...啊...啊~好舒服...好粗...好粗喔~」妹妹對手仔箍住我條頸~挺起對小饅頭俾我吸啜咬一咬~不停咁Un~

唔止係啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...仲要係著住我最鍾意嘅校服...最令我扯旗嘅校服...
已經將[Take 04-都係有事] PART 20 Upload上紙言
係咪濕晒呢
到底飛揚會唔會中出到個妹妹啦
仲有幾多集甜? 幾時返去個故仔度?
硬晒
個拳頭
留待下個po分解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞