《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
唔係叫傷害
叫錫
你又啱喎
錫住妹妹一齊享受
哥哥搞妹妹1次,哥哥傷害妹妹
妹妹同哥哥搞10次,妹妹傷害哥哥
唔知邊個淫d呢
哥哥愛錫妹妹 俾妹妹傷害幾多次都唔怕
兩個都咁純

上回講到飛揚啱啱先戴咗帽...仲邊有心情返工...
打俾肥豬腦細諗住請假~點知仲要俾腦細撚!
飛揚嬲起上嚟唔撚撈!
有乜所謂吖~反正打個J又返翻去朝早㗎啦~
今次就試吓過啲未過過嘅生活~
不過都要幫Wing Wing搞掂啲嘢先嘅~
飛揚幫Wing Wing搞掂啲被同睡衣後,又搞細妹啲內衣褲~
今次飛揚打算一Set Set咁摺~
都係多得PTGF同細妹嘅啟發~
不過...原來都唔易㗎喎!
有唔同顏色又唔同款色...五花八門咁~眼花撩亂~
啲有顏色嘅都搞咗好耐...白色嘅咪仲難?
邊個呢?呢個?似喇...嘩...原來個Bra仲要係無肩帶嘅...
呢條白色絲質Lace底褲...啲Lace花咁疏嘅?咁少布嘅?咪睇晒囉?
嘩...個Bra就仲誇張...連中間嘅位置都係Lace...
遮唔遮到對乳頭㗎?
嘩嘩嘩呢條又係...嘩嘩嘩嘩個Bra咁性感㗎咩?
上幾次太趕,真係冇用心去留意...
今次慢慢分先發現...阿Wing真係大個女喇...揀內衣褲都咁性感...
睇嚟...應該都真係...想識男仔喇...
唉...唔好話而家阿Wing十六啦...保守啲鳩估...十二三都已經想拍拖啦...
唉...不得不承認...細妹長大啦...要飛喇...唔再喺阿哥身邊㗎喇...
唉...天要下雨...娘要嫁人...
唉...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

淨係玩有款嘅白色內衣褲都玩咗勁耐...

然後就到...白色綿質底褲...

講真...一拎住白色綿質底褲喺手...腦海就湧出大量過去嘅影像...

阿Wing細細個嘅時候...仲要我呢個哥哥幫佢著衫嘅時候...

就係呢種白色綿質底褲...

小朋友吖嘛~冇話要咩款~要咩質地~
一買就幾件~特別係咩十蚊三件吖~買三送一吖~

通常都係純白色~再唔係就有啲公仔咁囉~

幫阿Wing著底褲,佢總係會正面對住我~

可以話乜都睇晒~

不過嗰陣佢仲細...感覺上都冇乜嘢嘅...(其實我就好有嘢...)

而家拎住阿Wing條白色綿質底褲喺手...又諗返起...
我諗呢啲冇話要襯返邊件吊帶小背心掛...

隨便應該都OK嘅...

我就隨便咁拎件白色吊帶小背心...

雖然話阿Wing啲Bra有唔同顏色唔同款式...但我最愛嘅都係白色吊帶小背心...

幾件白色吊帶小背心...有啲仲要係翹住條頸嘅...

阿Wing仲會著吊帶小背心呢~

真係好想...再幫阿Wing著...
唉...唔好諗咁多喇~仲邊有可能吖~

唔通同阿Wing講“等哥哥幫你換衫吖~”自己講出口都覺得變態啦~

得閒有機會幫阿Wing摺吓內衣褲咪幾好囉~唔好FF咁多喇~

我再好用心咁幫阿Wing摺好埋啲白色綿質底褲~白色吊帶小背心~

仲有兩三件黑色綿質底褲~黑色吊帶小背心~

摺好晒之後就放喺阿Wing張床度...
『好~搞掂晒~』望一望個鐘,『嘩屌玩內衣褲都玩咗差唔多成個鐘...』

唉...都係快快手手晾埋自己啲衫先啦~(唔好唔記得自己啲衫仲喺洗衣機入面...)

自己啲衫就好快手姐~

晾好晒之後,跟住做乜好呢?

跟住...不如嘆返個早餐先啦~

嘆早餐...一個人就有啲悶...不如搵吓班兄弟啦!

平時成日就因為要陪Ashlynn放鳩班兄弟飛機...

而家甩難喇!係時候陪返啲兄弟喇!
好~

我拎起部電話,喺“男人性地”個Group打...

“有冇人射咗波 一齊去食早餐?”

*噹* “奶奶:晨早流流食早餐?!我仲搭緊車返公司咋喎”

*噹* “泰利仔:啱啱返到公司...”

*噹* “文武:你唔早啲講?我今日本來都想射㗎喇 而家打咗卡喇”

*噹* “廢柴:我都係啱啱打完卡 而家落去食”
點解一個二個好似唔使做咁嘅?

最重要係唔使做又有錢收先好呀嘛...

點解人打工我打工,我就要做到成隻狗咁?

又要搵得唔多...

好啦~而家唔撈喇~唔使做狗又搵都唔使搵喇~Happy~

*噹* “肉榮:啱啱打完個J~去邊度食?”

所以話呢,辛苦咗咁多年都唔知為乜柒!
“去市中心食好唔好?”

*噹* “肉榮:OK!一個鐘後到~”

好喇~刷個牙洗個面沖個涼就差唔多~

“滴 滴 滴 滴 滴 滴 滴”

洗乾淨自己碌J...

諗返起...個PTGF話我碌J好乾淨...
啱啱先同個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹扑嘢...

唉...結果都係射嗰下就返翻嚟星期一嘅朝早...

即係話...唔關扑唔扑嘢事...

打J又好...夢遺又好...扑嘢都好...只要到射嗰下...都會跌落無限輪迴地獄...

咁點搞吖?

諗唔通...點諗都諗唔通...

『啲咁撚荒謬嘅事點會發生喺我身上㗎仆街?!』
梳洗完,換件T-shirt再著返條短褲...

『唉唔好理喇~試吓過啲平時唔會過嘅生活啦~』

由屋企慢慢行去市中心...

好似已經好耐冇喺閒日行過屯門...

應該話就連放假都好少會留喺屯門...

而家嘅屯門假日都同出面差唔多。
一喼二喼咁,講親都唔係人話。

我都唔知幾時連自己住緊嘅鄉下地方都淪陷埋。

真係好奇怪吖呵?

昔日同阿Wing成長嘅地方...好清靜...好簡單...

望住阿Wing同其他小朋友喺公園仔玩...可以玩得好開心...好天真...

而家就連公園仔都坐滿大媽...

我同阿Wing嘅回憶...唔通就只有回憶?

究竟我哋俾啲乜嘢蠶食緊呢?
企喺間七仔出面咬住甜筒,我好迷茫...

七仔依舊在,人面卻全非...

呢間七仔已經喺呢度好多好多年。

由我做仔嗰陣時帶阿Wing嚟買甜筒食,到而家大個仔等Friends食飯都冇變過。

變,只係啲路人...

我記得以前呢度好多妹妹仔出出入入~

特別喺夜晚...
好多人喺度買煙...好多人喺度買套...

一班二班MK仔MK妹冇錢落Bar就喺度買酒飲~

呢度真係好熱鬧...

我仲記得有一排出迪士尼公仔,有兩個妹妹仔成日企喺度等人同佢哋換...

「先...先生...可唔可以用呢隻同你換吖...」個女仔怕怕羞羞又幾得意~

「換?加埋你我就換啦~」豪爺賤賤格格挑逗一下個女仔。

女仔怕怕羞羞咁想轉身走。
『唔好玩人啦~』我輕輕拍一拍豪爺,『換就唔使喇~送俾你啦~』

我將手上隻Donald Duck交到去個女仔手上。

「我就係差呢隻咋~」女仔雙眼發晒光咁~「不過...唔係咁好意思...」

『咁...你俾你個電話我喇~』我就拎部電話出嚟。

「吓?」個女仔驚驚青青咁~

『好快會出特別版㗎喇~好似話係三隻金色嘅...到時我抽到,咪俾你囉~』問人攞電話,都總要有理由嘅~
「真係㗎?」個女仔睜大對大眼仔,一面天真咁望住我~

『呃你做咩姐?見同你有緣吖嘛~』有緣...女仔最講就係緣...

「好吖好吖~」女仔諗都唔使諗,「我個電話Number係9XXXXXXX~」

所以話,女仔真係好易呃~

尤其係夜麻麻仲喺條街度唔返屋企嘅女仔~

『咁你叫咩名先得㗎~』我一邊入電話號碼。

「我叫詩琳~」詩琳好開心咁雙手拎實隻Donald Duck,點晒頭咁回答~

『哦~詩琳~到時打俾你啦~』揮揮手後,我同豪爺向住大會堂方向行。
豪爺一路喺我身邊口噏噏:「喂喂~就咁就走吖?」

『唔係點吖?』我一邊袋返好部電話,一邊上樓梯。

「係都帶埋佢哋上去一齊坐啦~」“啪啪啪...啪啪啪...”豪爺一邊喺我身邊登煙,一邊講。

『算罷啦~睇佢哋兩個都係乖乖女~無謂害人啦~』撩幾句咪算囉~

「就係乖乖女先要幫佢哋~你唔搞佢哋,佢哋遲早都俾其他人搞㗎啦~早啲開苞早啲認清呢個世界嘛~」豪爺扯一扯支煙,灰色嘅煙就喺空氣中飛散。

『係吖係吖係吖...廢事睬你~整飛煙嚟啦~』

「你自己冇咩?」

『人哋嗰啲香啲㗎嘛~』

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 05-另尋出路] PART 03

企喺七仔外面望...

望住對面馬路企咗條𡃁妹仔...
詩琳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞