《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
『咁撚扯旗咪走去問價囉...』一眼就睇得出呢兩條𡃁妹仔都係有錢有得屌,冇錢勿打擾嗰啲嚟㗎啦...

「咪啦咪啦~呢啲𡃁妹仔一睇就知未夠秤啦~俾我碌巨棒塞入去實痛撚死佢哋~免得搞出人命~」肉榮扯一扯飛煙,擰擰頭。

『未夠秤先好砌吖...』真係試過返唔到轉頭...

「嘩屌你吖...講到自己好似好識食咁喎...」肉榮冷眼咁打量住我...

『冇...邊有呢...』唔通我差啲就中出個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹又要話你知咩...

「睇得出啦~冇料扮四條~講真要玩都係玩啲十八嘅好啲~發育完成~又識服侍~」肉榮成個食家咁款。

『係係...』我都係鍾情啲未成年嘅多啲...
「唉屌...你呢啲戀童變態佬識條鐵咩~」肉榮又扯扯飛煙。

『我絕對唔係變態佬!』我只係戀童姐!

「係喇係喇...總之就咪撚FF咁多啦~無限輪迴地獄~」肉榮恥笑住我~

『屌你係真㗎!』F咩F姐...講你又唔信...

「食屎啦你...」肉榮鄙視我...

『屌...醉酒阿叔呀嘛!兩條淫賤𡃁妹仔呀嘛!我實記住!下次就睇吓你仲點串嘴!』食屎吖喇?!你就食屎!
「係吖係吖係吖~點吖?想食咩吖?」肉榮又扯一扯飛煙。

『你話事啦~咁撚串~』又唔撚信我!

「屌~小撚氣~食對面間太興囉~」肉榮拎住支煙指一指對面。

『嘩?做Super Hero呀?唔係Tony Stark都食唔起喎...』太興呢間所謂嘅茶記貴撚到吖...

「唔係吖~Eric Kwok都食得起吖~」肉榮擺出一個Iron Man姿勢...

『屌啦...咁係因為佢變咗做Iron Man姐~你試吓佢仲係Eric Kwok?咪一樣食唔起~』我又擺出一個Iron Man姿勢...

「咁唔係食得啲乜?邊個Ban邊個諗~」肉榮又扯多兩啖煙。
『大利啦~』大利都算平嘅~

「執柒咗幾年喇!你係唔係屯門人嚟㗎?」肉榮印吓印吓隻腳...

『吓?唔撚係吖化?大利咁呃水都要執?咁而家嗰度開咗啲乜柒?』我一面驚訝...

大利真係唔算貴,但就出名呃水...

啲料唔多囉...冇乜款囉...來來去去都係嗰啲囉...Cheap嘅嘢但中價囉...

不過呃還呃,佢啲魚蛋麵都真係幾好食嘅...

「開咗間仲呃水嘅咩記...唔記得喇~總之唔係人食㗎啦...」肉榮皺晒眉又答唔出...

『唔係俾人食俾咩食吖?』我又皺一皺眉...扯一扯飛煙...

「五十一蚊一個下午茶餐你話俾得啲咩人食喇?」肉榮一咁講...

『哦~俾蝗食嘅~』我立即明晒~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

老老柒柒,我真係好耐好耐都冇喺屯門活動過。

屯門係由幾時變咗做強國人嘅後花園,我都唔係好清楚。

我亦都唔係好在乎...反正我就係一隻唔搞到我我就乜都唔會理嘅港豬~
天水圍5歲女被誘到殘廁非禮 30歲孌童色魔被捕
https://hk.appledaily.com/breaking/20210427/653GR3GP4RFWRA3IYAGIV3VE3U/

廢腸
唔關我事㗎
邊位巴打做嘅 自己出嚟講返聲
你咪變態
前幾日孤獨巴話自己住
五歲都搞有冇人性
飛揚哥哥跨區犯案
物以類聚
真相出晒嚟喇
仲要用口
我冇吖我冇吖
我係好哥哥嚟㗎
有色魔出現啊,飛揚你要照顧好妹妹啊知唔知道?
我會鎖住佢啲屋企 攬實佢喺床上
咁係唔係你先 都未答
幼稚園
咁講先危險
淨係攬實好似冇乜安全感喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞