《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
等緊Emma再出現
「你唔係一早預咗㗎喇咩?」肉榮邊扯飛煙,邊冷眼望住我...

『預咩吖?冇喎...』我冇諗過會戴帽㗎喎...

「唔撚係吖化?一睇你條女就知係臭閪嚟㗎啦~同你一齊貪你咩吖?人又窮!靚仔吖?」肉榮捉住我個頭擰幾擰!「你睇你個樣!貪你夠笨柒咋!玩厭咗俾帽你戴都唔識發爛~」

『屌...使唔使咁難聽吖?』仆街好hurt㗎嘛...

「Friend先咁同你講咋...呢啲咁嘅臭閪...屌過咪算囉...講真嗰句...有得俾你屌啲咁正嘅臭閪算賺咗啦...」肉榮扯一扯飛煙,點點頭。

『嘩你句嘢咁矛盾嘅?』我都扯一扯飛煙,冷眼望住肉榮...

「有咩咁矛盾吖?真心講條臭閪個殼係正嘅!有波腰幼腿長...屌得落㗎!但性格閪拍拖就不了~」肉榮夾住飛煙手指指。

嘩...好似品評家咁喎...
「呢啲女冇二千都屌唔到啦...你有得免費屌咗咁多年,執到啦~」肉榮搭搭我膊頭~

『屌啦...免費才是最貴吖...』你估我喺條臭閪身上使得少吖?

「吖~你又啱喎~」肉榮拍拍我膊頭~

『唉...』

「咁咪好囉~早啲甩難~」

『唉...』
早啲甩難?我都唔知...

我總係覺得...覺得...覺得啲乜呢?

我都唔識講...個感覺好複雜...但而家又唔想搞清楚係咩感覺...

而家...最令我煩惱都係...無限輪迴地獄...

肉榮又唔撚信我...更唔會同我一齊研究究竟發生咩事...點先可以脫離無限輪迴地獄...

食完飛煙之後,無所事事就同肉榮行街街。

兩個麻甩佬有乜好行?

唔知吖~乜都行吓囉~
喺商場裡面穿嚟穿去...啲路又窄...又多商舖...

一間二間唔係賣衫褲鞋襪就係賣電器...

再唔係就係金舖錶舖...

乜而家住屯門真係咁有錢㗎咩?

「嘩...而家啲囡囡真係好撚正...」肉榮望住化妝店裡面幾個售貨員。

『正咪去識人囉...』幾個著黑絲嘅售貨員都真係幾好樣...

對黑絲修到對腿幾咁長~就算係細細粒粒嘅對腳幼到好似小學生咁~

係個妝濃咗啲姐...
「正就要去識㗎喇?咁咪好撚唔得閒?」肉榮又將目光轉移到H&M裡面啲售貨員身上。

『你而家好撚忙咩?』我又𥄫住個女售貨員...細細粒粒咁又幾得意喎~

「OK咁啦...唔使返工又有糧出...有錢叫雞...」肉榮帶住我穿越女裝部~

『屌...成日叫雞唔悶㗎咩?』我望住幾個試緊鞋嘅𡃁妹仔...對腳都好修長...

幾個都係著熱褲...坐喺度試...屁股仔啲肉都露晒出嚟...

咁都唔露底褲邊?著T-Back㗎?

定係連底褲都唔著咁撚淫吖?
其中兩個著好鞋...企起身...對住塊鏡伸到對腳直一直...又蹬起隻腳仔...拎部電話出嚟影...

又白又滑又修長...真係好鬼正...

我都想影吖...我都想影低拎返屋企慢慢J吖...

JJJ...J條鐵咩?!咪又係臨射出嚟又返翻去今朝!

「你夠成日呼吸啦~悶唔悶吖?」肉榮𥄫住個烏低身摺緊衫嘅女售貨員。

件衫鬆到...裡面兩舊肉球都睇得一清二楚...

個Bra仲有啲離離地...

離罩...離罩...離罩...
『悶㗎...』見到喇!淺啡色嘅乳頭吖!

淺淺哋色...都OK吖~

仲要對波唔算勁大...但烏前就啱啱好~又夠渾圓~

個女售貨員察覺到我𥄫佢,就用隻手仔撳一撳住自己衫領。

而家先嚟撳太遲啦~你對小饅頭連同淺啡色乳頭已經深深咁刻我腦海之中~

繼續搵目標~
「咁你去死啦~」肉榮望住人哋條女喺度揀緊衫。

『我死咗邊個照顧細妹吖?』有幾對情侶...啲女嘅就揀衫...男嘅就𥄫人條女...

我都走去𥄫𥄫人哋條女...吊帶短裙...露晒波又賣晒腿...

皮膚白白滑滑咁...一定好好舐...

「等我幫你照顧咪得囉~你安心去死啦~」肉榮同我一齊𥄫。

『食屎啦你...』另外嗰個就仲誇張...成個粉背就露晒出嚟...下半身仲要著熱褲...

係唔係真係咁怕熱吖?
成個粉背露晒出嚟都見唔到Bra帶...熱到連Bra都唔戴?

嘩嘩嘩仲有一個著一字膊嘅...烏低身揀緊褲...成條事業線露晒出嚟...

繼續啦...繼續啦...見到喇...見到喇...粉紅色無肩帶Bra...

條女對波都真係幾大...個Bra包到實一實...谷到脹一脹...

雖然𥄫唔到乳頭...但淨係對雪白粉嫩嘅北半球都夠晒扯旗...

所以話而家啲大型連鎖時裝店嘅佈置真係好好~
啲陳列貨檯點會Set得咁低㗎?

咪益晒我哋呢啲變態佬𥄫嘢囉~

不論係啲客定係喺度做嘅女職員都成為受害者~

而啲囡囡嘅男朋友呢?唔係睇緊電話就係𥄫緊人哋條女~

自己條女走晒光任人𥄫都懵撚然不知咁~

你話係唔係戇鳩鳩?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 05-另尋出路] PART 05

同肉榮喺H&M𥄫勻晒所有囡囡...就轉場過去ZARA繼續𥄫...

啲女售貨員又係好勤力咁執衫摺衫...烏晒身咁...
已經將[Take 05-另尋出路] PART 04 Upload上紙言
要過吓冷河㗎
下次啦
百佳都有MK妹做收銀咁正㗎咩
日日走去買嘢 然後走去識佢
負評左
可以屌個妹未我等撚咗好耐
好似做手術用嘅Bipolar一樣
重生之日為期不遠
少別勝新婚吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞