《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
屌啦屌啦

FF好喇

上回講到飛揚錫住妹妹嚟抽插~
哥哥享用妹妹嘅同時,亦要令妹妹舒服~一齊好好享受性愛帶嚟嘅刺激快感~
妹妹俾飛揚抽插到迷晒~仲越嚟越主動~
而家啲未成年學生妹真係好淫~
妹妹仲唔准飛揚咁快射~要玩耐啲~
飛揚本來就好難忍得住~但妹妹開到聲~再難都要Hold住~
飛揚一路玩住妹妹對小饅頭~一路俾妹妹坐住嚟Un~
妹妹雙手箍住飛揚條頸...任由飛揚又搓又捏又舐又啜又輕輕咬一咬...
「唔...啊~哥哥...好舒服...咬...咬喔~」妹妹都好享受咁~跟住飛揚個節奏不停Un~
『好舒服...唔...哥哥都好舒服...啜...啜...繼續...繼續Un...啜...』好舒服...
同啲咁嫩口嘅學生妹做真係好舒服...
同阿Wing差唔多年紀...只係細過阿Wing一年...
竟然可以...真係可以...同啱啱先十五歲嘅未成年學生妹扑嘢...
一直都只係FF...最多就只有FF住嚟打J...
估唔到...而家有機會...真係有機會俾飛揚同個啱啱先十五歲嘅未成年學生妹扑嘢...
實在太爽...比起FF更爽...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 04-都係有事] PART 21

「哥哥...啊...啊~好舒服...好粗...好粗喔~」妹妹對手仔箍住我條頸~挺起對小饅頭俾我吸啜咬一咬~不停咁Un~

唔止係啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...仲要係著住我最鍾意嘅校服...最令我扯旗嘅校服...

同琳琳屬同一個辦學機構...紅色膠腰帶嘅白色校服...

『嗄...啜...好正...嗄...好滑吖...妹妹好滑吖...啜...』我搓弄住妹妹對小饅頭...啜多兩啖粒粉紅色乳頭...

好滑...妹妹對小饅頭...
我錫一錫對小饅頭...又用條脷舐...

成對小饅頭都係咁滑...

我圍住對小饅頭嚟舐...舐晒成個胸...又舐上少少...錫一錫妹妺嘅鎖骨...再聞一聞妹妹條粉頸...

好香...好香嘅未成年少女體香...

特別容易勾起男人嘅性慾...

今朝聞到就已經好想屌...而家有得聞住嚟屌...

仲要唔使我郁...妹妹自動波咁Un...仲要Un極都唔夠咁...
我碌巨棒喺妹妹嘅濕潤陰道裡面變大...越Un就越粗越長...已經塞到妹妹嘅陰道脹晒...

但妹妹唔覺得痛...仲好似越嚟越爽...

真係好淫...就算俾我碌巨棒塞到脹晒...都唔覺得痛...仲越插越爽...淫到呢...

我用力索多幾索未成年少女體香...錫一啖...再錫幾啖...

好滑...連條粉頸都咁滑...

「哥哥...啊~哥哥喔~」妹妹都好享受咁~抬起晒個頭~俾我錫~
我錫多幾啖...就用條脷舐一舐...

「啊....啊...啊~」妹妹都好有反應~

連條粉頸都咁敏感...

我再舐幾舐...錫多兩啖...就錫返上妹妹個嘴仔...

妹妹立即錫返住我個嘴...伸晒脷過嚟...

我就再同妹妹打住茄輪咁俾佢Un...不停咁Un...
好舒服...搓弄住妹妹對小饅頭...俾佢不停咁Un...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”勁多淫水沾喺我啲陰毛...勁濕...

Un多幾Un...妹妹都好似有啲攰...開始慢落嚟...停落嚟...

我就搓多兩搓妹妹對小饅頭...吸啜佢條脷仔...俾佢回一回氣...

『啜...啜...』吸啜吸啜...妹妹好似好享受咁任我吸啜佢條脷仔入我個嘴...

然後我就雙手托住妹妹個屁股仔...

妹妹都好似知我想點咁...對手仔立即箍實我條頸...對腳仔亦同時翹實我條腰...

我就一個轉身落床...扎穩馬步...抱住妹妹嚟抽插...
以火車便當姿勢抽插抽插...細細粒嘅妹妹真係好輕...可以好輕鬆咁托住佢個屁股仔...不停抽插抽插...

而妹妹都好肉緊咁...對腳仔翹得我勁實...

好爽...每抽插一下...都頂到最深最入...

頂住頂住...頂住頂住嘅感覺真係好正...

尤其係無套...

無套真係爽好多...被陰道裡嘅嫩肉包到實一實...完全靠陰道裡面嘅淫水潤滑...抽插抽插...

好舒服...

好耐都未試過...咁舒服...
初初同Ashlynn一齊嘅時候...佢久唔久都肯俾我無套插入...

好記得第一次...咁大個仔第一次做愛...Ashlynn話唔戴套都得...

插入去嘅感覺真係好奇妙...

第一次感覺到龜頭迫開嫩肉...一邊進入...一邊迫開...

直到插到最入...頂住頂住...成碌巨棒都被陰道裡嘅濕潤嫩肉包到實一實...

然後插住喺裡面變大...變粗...變長...越塞越脹...

個感覺真係好正...
無套做愛初初都有嘅...仲試過唔少次添...

然後耐咗...過咗一年左右...就開始Keep住戴套...

Ashlynn話怕有BB喎...

紅燈又唔俾我衝...安全期都要我戴咗套先肯俾我插...

戴住套嘅感覺真係好唔同...好冇Feel...

似係屌套多過屌閪...

不過冇計啦...Ashlynn話怕有BB吖嘛...咪聽佢講戴囉...
一直都再冇機會無套做愛...

一直都好恨...但自己條女又唔俾...又一直都循規蹈矩...結果要等到我戴咗帽先可以唔使再戴套...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”繼續抱住妹妹嚟抽插...抽插到滋滋聲...

好正...無套做愛真係好正...

仲要係同個學生妹做...仲要係啱啱先十五歲嘅未成年學生妹...

好爽...真係超爽...
我扎穩馬步...加快速度...抽插...抽插...

「唔...唔唔...啜...啜...」妹妹就好肉緊咁箍實我~啜我條脷過去~

妹妹一吸一啜...一吸一啜...我條脷就喺妹妹個嘴仔入面...

妹妹不停咁吸啜我條脷上嘅口水...飲得津津有味...

我就再抽插得快啲...再快啲...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”抽插到啲淫水都要濺出嚟...話唔埋仲濺到落校裙...

我就用盡腰力不停抽插抽插...
「唔唔...唔...啊...唔...啊啊...啊~啊啊啊~」妹妹俾我抽插到已經唔可以再啜住我條脷~忍唔住開口嗌出嚟~

我抱住嬌小玲瓏嘅妹妹狂抽猛插...

好輕...妹妹真係好輕...我諗應該同阿Wing差唔多咁輕...

可以好輕易咁抱起...托住個屁股仔嚟抽插...瘋狂咁抽插...

「啊啊...唔...哥...唔...哥哥...啊啊~啊~啊啊啊~~~」妹妹抬起個頭~放聲淫叫~

好正吖...真係好正...可以抱住個嬌小玲瓏嘅未成年學生妹嚟屌...真係超正吖...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”淫水不停俾我抽插到由陰道裡濺出...

「啊~啊~哥哥...唔...哥~啊啊~啊吖吖~呀呀呀呀~~~」妹妹抬起個頭~越嗌越大聲~

聽住妹妹把嬌嗲嘅淫叫聲...我就越興奮...越興奮就越硬...越抽插得快...
之前冇甜又勁急 扑野未扑野未
而加又急 扑完未 我要睇輪迴
濕晒未
"滋滋滋滋滋滋滋滋滋滋”聲
咁嬌小一定要抱起嚟抽插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞