《每朝起身,總會見到細妹著校服》(8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
高馬尾
C-MOON唔係一個集團咩?
C-Moon呢問公司其實係用飛揚同Emma所生嘅囡囡陳思月個名嚟改
仲有你成日講嘅婆仔鞋
琳琳:「飛揚哥哥下面濕曬嘅
婆仔鞋真係學生妹最強利器
摸吓有幾濕
日落
戀愛了
好似冇講過佢地生左個女喎,而且用思月呢個名,Emma冇意見咩?
認真當年嗰個女侍應真係同佢有九成相似
而個女侍應比起阿不思呢個角色再早多好幾年出現
港女FF有提到㗎
未睇。。。即係焗我要睇埋(好似射鵰三部曲咁),你寫夠14個故,又可以串一條新對聯
冇錯 而家每個故都好明顯係有關連
但係唔係每個故名開頭都唔同字呢
「咦~飛揚哥哥之前又話自己唔夠膽,而家又話要摸人地
純粹想知有幾濕 唔係想做色色嘢㗎

上回講到飛揚同肉榮食完煙,都只好去食呃錢嘅太興...
入到去個落單阿嬸態度極差!
真係好懷念細個嘅時候,呢度仲係燉奶佬!
啲侍應都係靚女嚟~
仲記得晚晚打完機落嚟食宵夜,阿不思同另一個小鳥依人做樓面~
肉榮仲話個小鳥依人一直對飛揚有意思~等緊飛揚表白喎~
CLS啦!邊會有女鍾意飛揚㗎?
肉榮講到言之鑿鑿咁!
飛揚就好肯定肉榮係記錯嘅!
屌啦有女鍾意自己會唔記得?
肉榮一口咬定小鳥依人係等唔到飛揚表白而帶住傷痛離開~
飛揚就冇肉榮咁好氣~啲唔接受現實嘅人同佢講乜都冇用~
「係呢,阿Wing近排點吖?幾時帶出嚟見吓面?」肉榮咁講一講,又勾起飛揚每次輪迴,總會見到阿Wing著校服...
『佢佢...佢幾好吖~見乜鬼吖...唔好搞住人啦...』一諗起阿Wing著黑色Bra同底褲返學...總係唔知點咁...
「做咩吖你...好似有啲古古怪怪咁嘅...」肉榮冷眼望住飛揚...
『邊有呀!我個樣不知幾正常!』咁都俾佢發現?!
「哦!咁大反應...仲話冇?快啲講!發生咩事?」肉榮用把餐刀指住飛揚...
『咪話咗無限輪迴地獄囉!係你唔信咋嘛!』飛揚拎起隻叉叉住肉榮把餐刀。
「關無限輪迴地獄咩事吖又...唔通...你無限輪迴搞你細妹?!」肉榮拎住把餐刀係咁隊...
『痴撚線!』搞乜撚嘢呀?!冇搞過囉好唔好!
「唔係痴撚線㗎~啱啱鴻福郎先Update咗個故!就係講兄妹戀㗎喇!」肉榮擺出一副講故佬樣。
鴻...鴻福郎?!
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 05-另尋出路] PART 04

鴻福郎...係專寫甜故嘅鴻福郎?

「是咁的。故事係講述一個由細就俾哥哥搞...湊大嘅細妹...早就對哥哥生愛念...」肉榮講到一半...

「兩杯冰鎮奶茶!」個火爆阿嬸Dom咗兩杯冰鎮奶茶落我哋檯面...

『繼續繼續...』由細就俾哥哥搞...湊大嘅細妹...

「細妹細細個就認定要嫁俾哥哥...」肉榮飲咗啖冰鎮奶茶...
『屌...咁老套㗎...』又係細細個就話要嫁俾哥哥...

「屌你聽埋先啦...咁哥哥就梗係話冇可能㗎啦~兩兄妹唔可以結婚嗰啲啦~咁細妹慢慢開始大喇...都了解到兩兄妹唔可以名正言順咁一齊...就諗住偷偷地...」肉榮又飲咗啖冰鎮奶茶...

偷偷地...

「妹妹知道就算同哥哥講偷偷地同佢一齊都好...以哥哥戇鳩性格一定唔會接受...於是...」肉榮又停一停,伸個頭埋嚟...

『唉屌你講就講啦!』咪貼個豬頭埋嚟啦!

「秘密嘢嚟㗎嘛...妹妹就打算...」肉榮將音量減低...「色誘哥哥...」

『色...誘?』點色誘法吖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞