[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (63)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你講嗰d橫傳擦鞋波 咪就係上季林恩許
漫無目的後面橫傳再橫傳 傳極都唔生

而家巴爾拿中後場控住個場
中堅位攞波 分兩邊 再現位幫兩邊推曬成條線向前
竟然比你話踢擦鞋波
菁英盃決賽延咗期?
咁可以收翻條j了
點解又去翻註盧卡斯好過科蘭呢種級數既討論
South Korean striker 🇰🇷, Kim Seung Yong scored the winner ⚽️ for Gamba Osaka defeating Kawasaki Frontale back in 2011.
https://www.facebook.com/jleagueofficial.English/videos/505513237289984
From: J.League
佢次次攞牌都係幫隊友執屎,你有無睇架
【#體路直播 】大專男子足球決賽

唔經唔覺,2020至2021年度大專男子足球賽事進入尾聲喇!雖然賽事不對外開放進行,不過我地今日會聯同 USFHK 香港大專體育協會 聯合直播季軍戰同決賽,等大家都可以收睇兩場大戰,支持你嘅學校!

今次直播將會有「牛丸」陳婉婷同黎奕倫擔任旁述,記得Mark實我哋Facebook、set定「搶先看」,同埋下載我哋手機應用程式,咁就可以即時收到直播通知啦!

《體路》大專男子足球決賽直播時間表
日期:2021年4月17日(六)
13:00 季軍戰 - 香港理工大學 VS 香港教育大學
15:00 冠軍戰 - 香港浸會大學 VS 香港大學
https://www.facebook.com/Sportsroad/videos/900847474032012
From: 體路
Lag到傻
因為以前華佬好多時都向前傳放空位去俾/上前助攻入波,有比較就有傷害
都係唔好撚睇了啲質素低到仆街
決賽應該會好啲多啲超聯球員
衰啲咁講

熟悉嘅劇本
體路個畫面OK
反而收音東網真係好太多
巴爾拿我會形容為強化版嘅施素高 防守一個人做兩個人嘅野 你試下前面比個av佢 一定屈到痴線
咁又要睇埋果幾年傑果陣容都完整好多既,而家個陣甩皮甩骨咁
旁述d咪好潛水
全盛嗰陣 費7 肥9 嗰d個個都追波

而家佳佳 伊巴
如果操得起Alex, 加維蘭可以唔駛reg 。
大專盃要將就下
係咁上下
睇返以前啲決賽都係斬嚟斬去
加埋JSC場地質素問題
伊巴就算啦四十喇,不過佳佳真係抵屌

又話以前打閘
呢個難d,佢好hea
呢場仲衰過出面私league
個頭港超頂級
隻腳大專級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞