[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (63)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
比帝雞左?
主觀意願同現實嘅分別
裁判員: 胡春星
助理裁判員1: 霍龐盛
助理裁判員2: 鄭金榮
後備裁判員: 鄧慶富
叫黃狗然教佢走後門咪拎到冠軍囉
AUFSTELLUNG 正選名單:

GK 17. 屠俊翹
DF 32. 林衍廷
DF 6. 盧斯安奴(C)
DF 15. 黃浩然
DF 11. 潘沛軒
MF 4. 查里史葛
MF 10. 米基爾
MF 13. 林樂賢
FW. 47 羅拔奧度
FW 28. 朱偉鈞
FW 27. 伍家揚

AUSWECHSLUNGEN 後備名單:

GK 1. 鍾偉豪
GK 94. 謝家榮
DF 2. 張俊軒
DF. 5 葉卓文
DF 23. 蕭志豪
MF 9. 黃智康
MF 16. 黎培基
MF 18. 林毅東
MF 25. 楊迪麟
FW 7. 袁世傑
FW 14. 艾迪比帝
FW 19. 簡嘉亨
應承咗大家七點就七點!🕖👌🏿終於出世啦👨🏻‍🍼我哋《港足吶喊》雜誌嘅創刊號正式上架了!🔥📕

喺瞬息萬變嘅本地波壇,乜都講快,我哋計劃雜誌每兩星期就出新一期,希望我哋做到啦😈如果有咩做得唔好,懇請大家多多鞭策🤪有咩欄目加減,內容深度,排版設計嘅建議,都歡迎告知我哋💪🏿盡做啦👹

尋晩出post嗰陣有球迷問到可以喺邊到買,好開心得到你哋嘅支持,希望有朝一日真係可以實現呢個小小嘅願望🧞‍♂️最緊要最緊要,click呢條link https://forms.gle/g3GCEpTmFKBhyNV56 ,㩒完submit,就可以download《港足吶喊》落嚟睇,繼續G持本地足球!⚽️🖤🤍

你可以Follow 埋我哋IG www.instagram.com/dieforhkfootball 同埋加入我哋TG channel t.me/dieforhkfootball

From: 光復大港足文化圈 Channel
唔記得左買飛收唔收卡
唔收,只可以用現金 / 八達通
又播YOASOBI
thx m爺
[GK] 王振鵬 1
丹尼 3
[C] 艾里奧 5
朴俊烔 6
安永佳 8
丹恩奴域 9
基爾頓 10
加維蘭 11
何振廷 14
羅拔圖 15
巴爾拿 37

[GK] 郭劍橋 23
羅梓駿 2
杜馬思 12
黃洋 19
唐建文 21
鞠盈智 24
鄭展龍 28
謝家强 33
史雲斯頓 35
畢頓 67
艾力士 88
陳晉一 95
主場俾佢地自己自訂播咩歌
應承咗大家七點就七點!🕖👌🏿終於出世啦👨🏻‍🍼我哋《港足吶喊》雜誌嘅創刊號正式上架了!🔥📕

喺瞬息萬變嘅本地波壇,乜都講快,我哋計劃雜誌每兩星期就出新一期,希望我哋做到啦😈如果有咩做得唔好,懇請大家多多鞭策🤪有咩欄目加減,內容深度,排版設計嘅建議,都歡迎告知我哋💪🏿盡做啦👹

尋晩出post嗰陣有球迷問到可以喺邊到買,好開心得到你哋嘅支持,希望有朝一日真係可以實現呢個小小嘅願望🧞‍♂️最緊要最緊要,click呢條link https://forms.gle/g3GCEpTmFKBhyNV56 ,㩒完submit,就可以download《港足吶喊》落嚟睇,繼續G持本地足球!⚽️🖤🤍
唔播hana屌佢老木!
已入
黃浩然(浸大)同何振廷(港大)聽日都要踢大專
左閘仲要虐老到幾時
等緊丹尼個仔接班
【我撐文字直播】 愉園 對 傑志

今場港超聯賽事由Toby作文字直播,歡迎各位撐本地波球迷入來一起互動溝通講波經!
https://www.facebook.com/394422737419738/posts/1525412067654127/
From: 我撐本地波

From: 流浪先鋒

🇭🇰
🇭🇰 🇭🇰 🇧🇷 🐶
🇧🇷 🇬🇧 🇭🇰
🇭🇰 🇭🇰 🇳🇬
💸 VS 🦅
🇳🇿 🇲🇪 🇪🇸
🇪🇸 🇧🇷 🇭🇰
🇪🇸 🇧🇷 🇰🇷 🇧🇷
🇨🇳

場場都係呢個正選陣 睇黎亞冠一樣

From: 愉園ig
小學畢業未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞